Iced Out: нова сяюча колекція макіяжу Anastasia Beverly Hills

Американський бренд косметики Anastasia Beverly Hills анонсував вихід нової колекції макіяжу під назвою Iced Out. Головна тема лінійки — зимове холодне льодяне сяйво.

Марка за порівняно недовгий час існування здійснила справжній прорив у розробленні косметичних засобів для створення ідеальних брів, тому не дивно, що основою колекції став прозорий віск для брів Brow Freeze. Засіб дає змогу підняти та наповнити об’ємом кожну волосинку і забезпечує екстрасильну фіксацію протягом дня.

Anastasia Beverly Hills
Anastasia Beverly Hills
Anastasia Beverly Hills
Anastasia Beverly Hills
Anastasia Beverly Hills

У колекцію Iced Out від Anastasia Beverly Hills також увійшли два види блиску для губ у відтінках Crystal і Honey Diamond. Назви продуктів вже говорять самі за себе: блиски дарують губам розкішне сяйво. Засіб Crystal розгладжує губи, наповнює об’ємом, забезпечує легкий ненав’язливий блискучий фініш і підходить для щоденного використання. Блиск у відтінку Honey Diamond вкриває губи тисячами світловідбиваючих частинок і дарує яскраве сяйво. Формула засобів забезпечує тривале стійке покриття без липкості й дискомфорту на губах.

Доповнює колекцію універсальний хайлайтер Iced Out. Невагома формула засобу забезпечує плавне нанесення й ефект природного сяйва шкіри зсередини. Те, що потрібно для натурального і водночас розкішного макіяжу!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також