Ідеї манікюру в стилі нового фільму Marvel «Вічні»

Цього року кіновсесвіт Marvel Studios став на один супергеройський екшен більше: 4 листопада в прокат вийшли «Вічні» (Eternals, 2021). Одну з найочікуваніших стрічок осені зняла американська режисерка китайського походження Хлої Чжао, яка одразу отримала кілька статуеток на церемонії «Оскар-2021» за свою стрічку «Земля кочівників» (Nomadland, 2020).

Новий бойовик Marvel «Вічні» зібрав неймовірний зірковий акторський склад з Анджеліною Джолі, Сальмою Хайєк, Джеммою Чан, Річардом Медденом і Кітом Харрінгтоном у головних ролях. Крім них, у фільмі також зіграли Лорен Рідлофф, Кумейл Нанджіані, Брайан Генрі, Лія Макх’ю, Баррі Кеоган і Гаррі Стайлз.

Фото: @mydumbnails

За сюжетом стрічки, Вічні – це група безсмертних, генетично покращених суперлюдей, які таємно живуть на Землі. Через тисячі років вони мають вийти з тіні, щоб захистити людство від своїх побратимів – злих чудовиськ Девіантів, які повернулися після довгої відсутності з метою знищити все живе.

Якщо ви вже встигли подивитися фільм «Вічні» і замислилися над тим, аби зробити манікюр у стилі найбільшого марвелівського кінокоміксу за тривалий час, розповідаємо, на що слід звернути увагу.

Фото: @mydumbnails

Як створити манікюр за мотивами «Вічних»

Аби відтворити nail-арт у стилістиці тієї чи іншої кінострічки, потрібно взяти до уваги два головні аспекти – основну атрибутику та кольорову гаму картини. У випадку з «Вічними» підійдуть варіанти манікюру з фольгою, золотистим і сріблястим втиранням, а також лаками для нігтів з дрібним шимером і перламутром для створення дзеркального та хромованого ефектів.

Фото: @mydumbnails

З елементів дизайну використовуйте золоті акценти, написи, абстрактні візерунки, великий глітер, стемпінг і слайдери з космічними та супергеройськими мотивами. Особливо вдалою буде символіка на нігтях, що зображена на костюмах героїв. Можна експериментувати з міксом текстур та об’ємним 3D-дизайном нігтів, наприклад, щоб відтворити за допомогою гелю промені космічної енергії, яку супергерої використовували як свою зброю.

Особливо просунуті майстри манікюру можуть спробувати обіграти у своїх нейл-артах складніші малюнки із зображеннями персонажів, ключових епізодів і навіть декорацій із деяких сцен фільму.

Фото: @mydumbnails

Що стосується основної палітри, для «Вічних» характерні такі кольори, як золотий, пісочний, зелений, оливковий, червоний, фіолетовий, а також різні відтінки синього від приглушеного до насиченого.

На сьогодні Instagram-хештег #Eternalsnails зібрав поки що мало варіантів дизайну нігтів за мотивами «Вічних», тому ми вирішили підібрати нейл-арти на основі вищеописаних рекомендацій. Нижче ви знайдете 25 ідей манікюру, які можуть сподобатися фанатам нового супергеройського екшену від Marvel Studios.

Манікюр у стилі фільму «Вічні» на довгі та короткі нігті

Фото: @rayasunshiine

Фото: @kourtneyrose

Фото: @nails_and_soul

Фото: @habomnails

Фото: @mydumbnails

Фото: @beautyworksbyamy

Фото: @mydumbnails

Фото: @mydumbnails

Фото: @beautyworksbyamy

Фото: @bnbnailsnaccessoriesph

Фото: @mydumbnails

Фото: @mydumbnails

Фото: @mydumbnails

Фото: @mydumbnails

Фото: @pop_polished

Фото: @mydumbnails

Фото: @im_pressd

Фото: @mydumbnails

Фото: @mydumbnails

Фото: @n_a_i_l_it

Фото: @hkp.fingertip.art

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також