Кендалл Дженнер випускає три аромати, натхнених верховою їздою

За останні роки бренд Кім Кардашьян KKW Fragrance випустив кілька парфумерних ліній у співпраці з сестрами Кортні, Кайлі та Хлої, а також їх матір’ю Кріс. Тому спільний випуск ароматів з Кендалл Дженнер був лише питанням часу. Тепер і супермодель готова представити свою парфумерну колекцію, до якої увійшли три абсолютно різні композиції.

«Ми з Кім зібрали три моїх найулюбленіші в світі аромати. Приміряйте їх, якщо хочете пахнути, як казкова принцеса на лоні природи», – написала Кендалл у своєму Instagram.

Всі три аромати – Amber, Olive і Blue Roan – одягнені в прості скляні флакони, відповідні за кольором до своїх назв.

«Ці парфуми дуже відрізняються від усього, що ми будь-коли робили для KKW Fragrance. У Кендалл зовсім інші аромати, ніж у мене. Вони такі розкішні та багаті! Всі, хто їх пробував, просто закохувалися в них», – поділилася Кім у соціальних мережах.

У рекламній кампанії парфумерного тріо KKW Fragrance Kendall Trio Bundle супермодель позує зі своєю сестрою Кім і чудовим чорним конем.

«Ми отримали велике задоволення, працюючи над цією колекцією з трьох дуже різних ароматів. Це пробудило ольфакторні спогади з нашого дитинства і наших спільних подорожей».

Як пахнуть аромати

Amber. На старті звучить свіжий мікс італійського бергамота і соковитого листа мандарина, приправленого натуральним рожевим перцем. Квіткове серце, яке складається з іланг-ілангу, абсолюту білої троянди і жасмину самбак, прикрашене вершково-деревними нотами і підсмаженими бобами тонка, створюючи чарівний, жіночний аромат.

Olive відкривається сяйливими переливами бергамота, рожевої води та кристальних альдегідів; містить середні ноти троянди, жасмину та фрезі та закінчується глибоким звучанням акордів пачулі, ветівера і сонячної амбри. Свіжий і характерний унісекс-аромат з квітковими відтінками.

Blue Roan. Кришталевий, простий, солодко-мускусний аромат. Розкривається прозорістю чистого морського акорду, яскравим букетом цитрусових і соковитим білим персиком. В середині – герань, іланг-іланг і ніжні квіти груші. Закінчується амброю, мускусом і ваніллю.

Кендалл Дженнер випускає три аромати, натхнених верховою їздою
Кендалл Дженнер випускає три аромати, натхнених верховою їздою
Кендалл Дженнер випускає три аромати, натхнених верховою їздою

Колекція Kendall Jenner x KKW Fragrance надійде в продаж з 25 березня 2021 року. Кожен з ароматів доступний в об’ємі 30 мл і концентрації Eau de Parfum за ціною 40 доларів за флакон або 110 доларів за набір.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також