Кендалл Дженнер запустила свій бренд текіли

Поки інші селебріті запускають бренди косметики і марки спідньої білизни, Кендалл Дженнер анонсувала запуск текіли. Дивно, звичайно, що це алкогольний бізнес-проєкт, але багато шанувальників знаменитості навіть раді такій новини. Напій створювали протягом чотирьох років, але оскільки процес приховували, його анонімно представляли на різних конкурсах. І саме бренд Кендалл виграв нагороду (за кращу текілу, витриману від 2 до 11 місяців в дерев’яних бочках) Best Reposado 2020 року на World Tequila Awards.

«Майже чотири роки я прагнула створити кращу на смак текілу. Після десятків сліпих дегустацій, поїздок на лікеро-горілчаний завод, анонімної участі в світових дегустаційних конкурсах і виграшу, думаю, ми зробили це! Саме її ми пили весь останній рік, і я не можу дочекатися, коли нарешті всі інші зможуть спробувати напій і насолодитися ним так само, як і ми!» – написала Дженнер.

У марки вже є своя Instagram-сторінка @drink818, на яку за кілька тижнів підписалося майже 300 тисяч користувачів.

Виробляють напій у мексиканському штаті Халіско. Він ще не надійшов у вільний продаж, проте ціна за пляшку вже відома: текілу від Кендалл Дженнер можна буде купити орієнтовно за $60.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також