Корейські гелі для обличчя: топ-8 бестселерів

Як і багато косметичних продуктів, подарованих ринку краси експертами K-Beauty, багатофункціональні корейські гелі зарекомендували себе з позитивного боку. Це одні з найпопулярніших б’юті-засобів у доглядовому арсеналі сучасних дівчат. Вони славляться своєю легкою текстурою, що тане, і чудовою якістю, при цьому є досить бюджетними. Додайте ці кращі корейські гелі для обличчя до свого списку обов’язкових засобів з догляду за шкірою!

Кращий гель з алое: Holika Holika Soothing Gel Aloe 99%

Якщо попросити вас згадати перший корейський продукт з догляду за шкірою, який ви коли-небудь пробували, що це було? Напевно, багато хто з вас назве знаменитий гель з алое у впізнаваному зеленому флаконі. Це хіт на ринку, з ним знайома кожна прихильниця K-Beauty. Сік алое заспокоює, пом’якшує і зволожує, надає антивікову дію, захищає від впливу зовнішніх подразників. Формула цього унікального засобу включає не тільки алое, але і сім цілющих екстрактів, які подарують неперевершений догляд шкірі і волоссю. Об’єм 250 мл, орієнтовна ціна 170 грн.

Кращий гель з огірком: Phyto Tree Cucumber Gel

Легкі огіркові гелі для обличчя добре живлять і зволожують, освіжають і заспокоюють шкіру, омолоджують і мають детокс-ефект. Універсальний Cucumber Gel насичує дерму здоровою вологою, звужує пори, виводить токсини, відбілює, робить шкірний покрив свіжим, м’яким і оксамитовим. Він також відновлює мінеральний баланс шкіри, сприяє її пружності та еластичності. Підходить для догляду за тілом та волоссям. Об’єм 250 мл, орієнтовна ціна $17.99.

Кращий гель з бамбуком: Tony Moly Bamboo Cool Water Soothing Gel

Бамбукові гелі особливо корисні для вікової шкіри. У складі соку бамбука є кремнієва кислота, яка надає шкірі тонус і покращує овал обличчя, а також розгладжує зморшки і захищає від негативних факторів. Це засіб від популярного корейського бренду Tony Moly є 99% концентратом найчистішої бамбукової води. Він неймовірно освіжає, відмінно зволожує, ефективно заспокоює і помітно покращує стан шкірного покриву. Об’єм 260 мл, орієнтовна ціна 215 грн.

Кращий гель із равликом: The Saem Snail Soothing Gel

Коли корейські гелі для обличчя з муцином равликів тільки з’явилися на ринку, вони одразу захопили увагу в антивіковому б’юті-секторі. Равликовий слиз містить компоненти, що розгладжують шкіру (колаген, еластин, алантоїн), а також якісні антиоксиданти і УФ-фільтри, які не дають їй старіти. Ще ця речовина бореться з постакне, шрамами і розтяжками. The Saem Snail Soothing Gel – маст-хев у догляді за втомленою і роздратованою шкірою обличчя. Він максимально живить і зволожує, відновлює дерму зсередини, надає ефект ліфтингу, робить епідерміс гладким і доглянутим. Об’єм 300 мл, орієнтовна ціна 300 грн.

Кращий гель з кактусом: Yadah Cactus Soothing Gel

Гель з екстрактом алое випускають багато марок, а ось кактусовий гель – явище рідкісне. Це знахідка для тих, хто постійно бореться із подразненнями. Екстракт соку опунції, з якого добувають гель, швидко заспокоює і знімає запалення, тому косметологи радять наносити його після пілінгів, епіляцій і довгого перебування на сонці. Cactus Soothing Gel інтенсивно зволожує, допомагає повернути шкірі гладкість, сяйво і здоровий вигляд. Підходить і для обличчя, і для тіла. Об’єм 105 г, орієнтовна ціна 270 грн.

Кращий гель із томатом: Milatte Fashiony Tomato Soothing Gel

Як і всі корейські гелі, томатні добре заспокоюють, зволожують, пом’якшують і дарують шкірі неймовірний комфорт. Але їх головне завдання – освітлювати. Тому вони відмінно вирівнюють тон обличчя, допомагають усунути синці під очима, пігментні плями і різноманітні шкірні запалення. Освітлюючий гель для обличчя і тіла з екстрактом томата від Milatte Fashiony усуває сухість і лущення, розгладжує, виводить токсини, а також регулює роботу сальних залоз і прискорює регенерацію клітин. Об’єм 300 мл, орієнтовна ціна 175 грн.

Кращий мінеральний гель: The Saem Iceland Hydrating Soothing Gel

Легкий гель для зволоження і свіжості шкіри від корейської марки The Saem на 98% складається з чистої льодовикової мінеральної води, благотворну дію якої доповнюють екстракти морських водоростей і арктичних ягід. Засіб має заспокійливу дію, допомагає зберігати гідроліпідний баланс шкіри, оберігаючи її від зневоднення і передчасного старіння. Підходить для обличчя, тіла і волосся. Об’єм 300 мл, орієнтовна ціна 203 грн.

Кращий гель із бджолиним пилком: Missha Bee Pollen Renew Moisturizer

Цей корейський гель для обличчя призначений для завершального етапу денного догляду за шкірою. Формула на основі меду та бджолиного пилку підсилює і закріплює ефект попередніх доглядових процедур, а також додатково зволожує і живить дерму, підвищуючи її пружність і еластичність. Гель тонізує, ліквідує ознаки втоми шкіри, нейтралізує запалення, вирівнює тон обличчя, висвітлюючи його і наповнюючи енергією. У складі також олія ромашки і екстракт дамаської троянди. Об’єм 130 мл, орієнтовна ціна 935 грн.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також