Люксовая парфумерія: кращі нові аромати на осінь 2021

Напереродні золотої пори провідні парфумери світу старанно працювали над пошуком ідеальних гурманських, квіткових, пряних і деревних нот, які можна було б поєднати разом і створити кращі нові осінні аромати 2021 року.

Вивчивши найцікавіші новинки сезону, ми зібрали для вас парфумерну добірку, наповнену кращими новими ароматами осені, – від колекційного ювілейного жіночого аромату Carolina Herrera до східно-деревного парфуму Philipp Plein для чоловіків.

Tom Ford, Ebene Fume

У Tom Ford вийшов новий аромат у колекції Private Blend – Ebene Fume. Це глибока та яскрава унісекс-композиція, наповнена деревними, цитрусовими, зеленими та пряними нотами. Усередині аромату – акорди чорного перцю, листя фіалки, абсолют іспанського лабдануму, троянда, папірус, а також чуттєві ноти пало санто та африканського ебенового дерева. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна $263.

Carolina Herrera, Good Girl Ruby Sparkle Swarovski Limited Edition

Неймовірної краси новий колекційний аромат вийшов у Carolina Herrera на честь 40-річчя бренду. Лімітований флакон парфуму покритий градуйованими червоними та рожевими кристалами Swarovski, що уособлюють характерні кольори Дому та символ оптимізму, світла й енергії. Сама композиція при цьому не змінилася, усередині так само квітково-східні ноти жасмину, троянди, флердоранжу, туберози, кашемірового дерева, какао, кориці, бобів тонка, кавових зерен і праліне. Для осені – те, що треба! Об’єм 80 мл, орієнтовна ціна $1250.

Dolce & Gabbana, The One Gold Intense

Головна парфумерна новинка року Dolce & Gabbana – лімітоване видання жіночого аромату The One Gold Intense у золотому флаконі. Він втілює в собі чуттєву та романтичну композицію, підкреслену букетом цитрусових, фруктових та квіткових акордів, а також рожевих, мускусних та солодких відтінків. Піраміда включає верхні ноти мандарину, сливи, рожевого перцю, квіткове серце з жасмину, конвалії та троянди, а також деревно-мускусну базу, виражену нотами мускусу, ванілі та пачулі. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна $87.

Dior, Miss Dior Eau de Parfum

Dior представив нову версію свого легендарного аромату Miss Dior Eau de Parfum, прикрашену тканинним бантом. Парфумерна вода для жінок наповнена квітковими, пудровими та бальзамічними акордами, доповненими солодкими, теплими пряними та ванільними відтінками. До ольфакторної піраміди увійшли ноти ірису, конвалії, півонії та троянда сентифолія, а також мускус, бензоїн, боби тонка, ваніль і сандал. Ідеальне рішення для осінніх днів. Об’єм 30 мл, орієнтовна ціна $80.

Giorgio Armani, My Way

My Way – новий квітковий аромат від знаменитого косметичного бренду, який вам не захочеться знімати цієї осені. Парфуми містять ноти туберози, ванілі, жасмину, кедра і флердоранжа, зібрані з екологічно чистих джерел, а сам флакон повністю переробляється і може бути наповнений повторно. Об’єм 50, орієнтовна ціна $97.

Gucci, Bloom Profumo di Fiori

Новий осінній аромат Profumo di Fiori немов букет з ваших улюблених квітів. Він наповнений привабливим екстрактом туберози, закритими бутонами індійського жасмину, солодкістю іланг-ілангу, насиченими нотами сандалового дерева і теплими деревними відтінками. Елегантний і чітко помітний шлейф абсолю ірису з’єднався з теплою смолянистою нотою бензоїна і м’якими мускусними акордами. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна $130.

Estée Lauder, Beautiful Absolu x Andy Warhol

На честь 35-ї річниці свого парфуму Beautiful, Estée Lauder у співпраці з Фондом Енді Уорхола розробили оновлену версію аромату під назвою Beautiful Absolu. Лімітована композиція відрізняється тонким доповненням туберози і яскравою упаковкою в стилі Уорхола. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна $98.

Tom Ford, Bitter Peach Fragrance 

Новий аромат Tom Ford Bitter Peach – ідеальний вибір для тих, хто хотів би носити фруктовий аромат не тільки влітку, а й восени. Завдяки поєднанню персика і червоного апельсина, а також рому, жасмину, сандалового дерева і пачулі, цей парфум сильно перегукується з пряним настроєм осені. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна $350.

Chloé, Rose Tangerine 

Нова елітна туалетна вода від Chloé поєднує абсолют троянди і мандарина, щоб надати прохолодному сезону атмосферу сонячного саду. Яскраві відтінки чорної смородини та зелені підсилюють характер аромату, в той час як база з кедра і білої амбри підкреслює його ультрасучасну елегантність. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна $95.

читайте також

Armani Prive, Ikat Rouge и Prive Ikat Bleu

Минулої осені у Armani Prive вийшло одразу два нові лімітовані унісекс-аромати – Ikat Rouge і Ikat Bleu. Почнемо зі східно-амбрового парфуму Armani Prive Ikat Rouge. До нього увійшли цитрусові ноти бергамота, яскраві та пряні відтінки ладану і глибокі ноти амбри.

Другий східно-пряний аромат Armani Prive Ikat Bleu – це тепла пудрова композиція, підкреслена букетом нот ванілі, деревного ладану і спецій з квітковими акцентами ірису і глибокими акордами мускусу.

У новинок красиві флакони, натхненні давньою технікою фарбування з Індонезії. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна €600 (за кожний).

Bond No. 9, My New York 

Бренд люксової парфумерії Bond No. 9 створив свою найбільшу оду любові до Нью-Йорка: My New York. Імбир, рожевий перець, троянда, кашемір, сандал і пачулі змішуються в цьому п’янкому ароматі осені, що одночасно затишно і сексуально сидить на шкірі. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна $250.

Rebecca Minkoff, Eau de Parfum

Модернізований тютюновий акорд з яскраво-жіночними акцентами жасмину і коріандру, що створюють чуттєвість і теплоту разом з лабданумом і бобами тонка, зробили цей квітковий парфум одним з найбажаніших ароматів сезону. У ньому є своя родзинка й особлива магнетична аура – те, що потрібно для осінніх днів. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна $95.

Kristin Ess, The One Signature Full-Size Fragrance

Жовтень 2020-го став місяцем повернення фірмового аромату Kristin Ess. Ми говоримо про The One. Створений на основі однойменної серії засобів з догляду за волоссям, цей парфум поєднує в собі квіткові, свіжі і деревні відтінки, такі як амбра, сандал, груша і магнолія. Об’єм 30 мл, орієнтовна ціна $20.

Philipp Plein, No Limits

У 2020-му люксовий бренд Philipp Plein представив сміливий і провокаційний аромат для чоловіків No Limits. Його піраміда повністю відображає назву: підбадьорливі акорди свіжого бергамоту, пряного імбиру і запашного чорного перцю, приправлені нотами анісу, кардамону, кориці та гвоздики, переплітаються з солодкими тягучими ефірами темного шоколаду з присмаком бурбонської ванілі, чуттєвого ладану й амбри. Східно-деревний шлейф прикрашено відтінками білого кедра і пачулі з переливами уда і натуральної шкіри. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна $93.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також