Met Gala 2023: найкращі beauty-образи зірок

В 2023 році тема виставки Інституту костюма звучала так: «Карл Лагерфельд: лінія краси». Вона присвячена творчості й життю легендарного дизайнера, тому знаменитості підготували для цього заходу неймовірні образи, які трактували тему різними ефектними способами.

Звичайно, команди візажистів, hair-стилістів та nail-майстрів також постаралися на славу для Met Gala 2023, створюючи вражаючі beauty looks, які точно б оцінив маестро. Класичні елементи макіяжу, свіжа натуральна шкіра, темний манікюр, прості і стильні укладки і багато алюзій на рекламні кампанії і колекції Карла Лагерфельда… Отримуємо естетичну насолоду від найкращих beauty-образів зірок з червоної, а точніше, білої доріжки, і, звичайно ж, розглядаємо неймовірні вбрання Ріанни, Джей Ло, Дженни Ортеги, Біллі Айліш, Емілі Ратаковскі, Джіджі Хадід та інших зіркових представників сфер моди, кіномистецтва та музики.

Ріанна

Макіяж Ріанни завжди вартий того, щоб його детально розглядати і побачити в дії неймовірні хайлайтери і матові рідкі помади Fenty Beauty. Наприклад, цей червоний на губах Рірі точно must buy.

Джіджі Хадід

Патрік Та зробив для Джіджі Хадід сяйливий макіяж очей з елегантними стрілками, доповнивши його матовою помадою нюдового кольору й олівцем для підкреслення контуру. Волосся топмоделі було зібране в «мальвінку» з ніжними хвилями.

Дженна Ортега

Легка укладка з чубчиком, який спадає на брови, і макіяж з акцентом на очі і пудрово-рожевою помадою на губах – Дженна зі своїми стилістами та візажистами точно і вдало трактувала головну тему вечора.

Ніколь Кідман

Ніколь Кідман на Met Gala 2023 оживила образ з рекламного фільму База Лурмана 2004 року Chanel №5, продемонструвавши ніжний і розслаблений look з чорною стрічкою у розпущеному волоссі й натуральним макіяжем.

Емілі Ратаковскі

Емілі ніколи не боїться експериментувати з зачісками і цього разу віддала перевагу грайливому чубчику. Макіяж очей в сірому кольорі і глянцеві натуральні губи – ідеально!

Пенелопа Крус

Пенелопа Крус продемонструвала на Met Gala 2023 весільне вбрання з довгою білою вуаллю поверх низького пучка. Макіяж для акторки виконувала Шарлотта Тілбері, зробивши вибір на користь класичних smoky eyes та «оголених» губ.

Дуа Ліпа

Глянцеві хвилі у волоссі, кремова нюдова помада та мерехтливі cat eyes, зроблені вправною рукою Пет МакГрат, – і ніжний образ для Дуа Ліпи готовий.

Куанна Чейсінгорс

Smokey eyes з рожевими акцентами, глянцеві губи, трендовий рум’янець і вільні хвилі, прикрашені косами біля обличчя, гармонійно доповнили ефектний образ Куанни Чейсінгорс.

Аманда Сейфред

Beauty-образ в стилі диско точно вдався Аманді. Пишні кучері й матова червона помада – чудове комбо.

Cardi B

Cardi B стала втіленням 60-х зі сріблясто-лавандовим волоссям і чубчиком збоку, прикрашеним чорною пов’язкою. Макіяж з нюдовими блискучими губами і накладними віями якнайкраще доповнив образ.

Наомі Кемпбелл

Пряме сяйливе волосся, макіяж в мерехтливих рожевих відтінках – Наомі Кемпбелл на Met Gala 2023 нагадувала чарівну принцесу.

Кендалл Дженнер

Енн Гетевей

Біллі Айліш

Джессіка Честейн

Джей Ло

Карлі Клосс

Олівія Вайлд

Ріта Ора

Аріана Дебос

 

Лілі Коллінз

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram і не пропускайте найцікавіші матеріали Beauty HUB! 

читайте також
Читайте також