Miss World Plus Size-2021: українка здобула перемогу в конкурсі краси

Минулих вихідних у Об’єднаних Арабських Еміратах відбувся міжнародний конкурс краси Miss World Plus Size-2021. У ньому взяли участь 51 дівчина із різних куточків світу — Великої Британії, Франції, Італії, Ізраїлю, Канади, Швеції, Австралії, Іспанії та інших. Жодних обмежень стосовно віку, форм чи інших параметрів не було.

Україну на престижному конкурсі представляла модель, ведуча, керівниця проєкту «Міс Україна Plus Size» та володарка численних титулів на міжнародних конкурсах краси Вікторія Щєлко. На конкурсі в ОАЕ вона виступила в українському національному костюмі і виконала народну пісню.

«Хотілося показати шматочок України», — прокоментувала Вікторія Щєлко.

Киянка Вікторія Щєлко взяла участь у престижному конкурсі вдруге. Першого разу їй не вдалося потрапити до списку фіналістів, але цьогоріч дівчина здобула престижний титул. Дівчині вручили розкішну корону з дорогоцінним камінням.

«У 2017 році я намагалася посісти перше місце, але тоді перемогла учасниця з Філіппін. Та зараз, у 2021 році, я все ж таки привезла корону й перше місце в Україну. Тому чекаємо, коли відбудеться конкурс в Україні наступного року», — зазначила Вікторія Щєлко.

За словами української моделі, її головною метою була не просто перемога, вона прагнула презентувати державу та представити українських жінок у світі. Мрія Вікторії здійснилася — наступного року красуні зі всього світу, журі та гості приїдуть на конкурс в Україну.

«Це було дуже відповідально — представляти Україну. Але ще відповідальніше — привезти перемогу!» — написала в Instagram Вікторія Щєлко.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram і не пропускайте найцікавіші матеріали Beauty HUB! 

читайте також
Читайте також