На український ринок заходить новий європейський бренд «розумної» космецевтики

Насправді бренд Sepai новий тільки для нашого ринку, у світі про нього знають давно. Компанію з однойменною назвою було засновано в Барселоні ще 2008 року як проєкт, повний прагнення до наукових досліджень і з бажанням робити для світу найбільш точні і ретельно продумані космецевтичні засоби, які підходять всім, навіть дуже вимогливим клієнтам. Через рік народився сам бренд Sepai – з 2017-го він почав завойовувати міжнародний ринок, і ось 2021 року нарешті добрався до України.

Експерти марки Sepai створюють натуральну і безпечну космецевтику з індивідуальною дією, засновану на унікальній системі TUNE it, здатній працювати як особистий клітинний тренер для шкіри, безпосередньо спрямовуючи дію на причини, водночас зменшуючи прояв видимих ознак старіння, забезпечуючи найкращі результати в коротко- і довгостроковій перспективі.

В асортименті бренду представлено високоефективні засоби для домашнього догляду за шкірою обличчя й тіла, а також продукти для SPA-салонів і косметологічних клінік преміум- і люкс-класу. Родзинка? Формули персоналізовані, вдосконалені, спрямовані на зменшення залежності від декоративної косметики і на створення комфортного відчуття своєї власної шкіри. Продукти унісекс (підходять для жінок і чоловіків), з ідеальним балансом між наукою і природою, які забезпечують результат і приємні відчуття. Косметика містить пробіотики і не тестується на тваринах.

Шанувальниками засобів для догляду марки Sepai є іспанські актриси Берта Колладо, Ванеса Ромаріо і Лара Дібілдос, а також відомий косметолог Наталі Елені, якій довіряють свою шкіру Анджеліна Джолі, Кері Малліган, Емма Уотсон, Джессіка Альба і безліч інших зірок.

Слідкуйте за новинами бренду Sepai в Instagram.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також