Найріднішій: топ-7 подарунків до Дня матері

День матері — чудовий привід ще раз показати всю свою любов найдорожчій і найближчій для нас людині, зробити сюрприз і втішити своїм візитом і символічним подарунком. Гарним проявом турботи буде саме б’юті-дрібничка, яка стане у пригоді тоді, коли мама захоче причепуритися і потішити своє самолюбство красивим образом чи просто завершити складний день домашньою СПА-процедурою.

Редакція Beauty HUB пропонує поглянути на 7 варіантів подарунків для ваших матусь.

Versace, Dylan Turquoise Eau De Toilette

Новинка від Versace викликає прямі асоціації з кришталево-блакитною морською водою, яскравими тропічними квітами й безтурботними днями на пляжі. Чи може бути більш влучний аромат на літній період? Ольфакторна композиція розкривається з нот зеленого лимона, сицилійського мандарина із пікантним вкрапленням рожевого перцю. У серці квітково-фруктового міксу лежать тропічна гуава, листя смородини, білий кедр і мускус, що забезпечують шлейф свіжості. Невагомі білі пелюстки жасмину та фрезії надають композиції вишуканої ніжності й нотку загадковості. Продукт представлений в об’ємі 30, 50 та 100 мл, орієнтовна вартість за 50 мл 3 328 грн.

Bobby Brown, Extra Lip Tint

Ще одна незамінна річ в арсеналі кожної жінки — бальзам для губ. Новинка від Bobby Brown забезпечить ніжний догляд за найпомітнішою зоною обличчя і зробить природний відтінок губ більш насиченим завдяки легкому нюдовому тінту. Формула засобу містить 6 видів рослинних олій та інші живильні компоненти, які пом’якшують сухі та огрубілі ділянки, роблячи шкіру гладкою та приємною на дотик. Помада не забиватиметься у складки або дрібні зморшки, залишаючи ідеальний контур і плавний перехід. Орієнтовна вартість продукту 810 грн.

Elemis, Pro-Collagen Eye Revive Mask

З віком зона навколо очей стає все більш вередливою: набряклість, темні кола та надмірна сухість. Впоратися із цим можуть лише найбільш ефективні формули. Маска-сироватка від Elemis містить гіалуронову кислоту Flash Filler нового покоління і водорості, які повертають параорбітальній зоні пружність і свіжий вигляд. Багатофункціональна формула забезпечує зволоженість шкіри протягом 24 годин і підійде як для нанесення під макіяж, так і для використання ввечері для нічного зволоження. Об’єм 15 г, орієнтовна вартість 2 100 грн.

Decleor, Aromessence Lavande Fine Firmness Oil-Serum

Сироватка від Decleor на 100 % складається із натуральних інгредієнтів, тому точно припаде до душі мамам, яким важливо використовувати у своїй б’юті-рутині лише рослинні компоненти. Мікс живильних олій допоможе відновити втомлений, сухий епідерміс і наповнити його життєвою енергією. Засіб чудово підходить для нанесення перед масажем обличчя, з ним можна суттєво омолодити обличчя і зробити релакс-процедуру в будь-який час. До речі, тонкий аромат лаванди додатково подарує заспокійливий ефект та допоможе зануритися у спокійний глибокий сон. Об’єм 15 мл, орієнтовна вартість 1 800 грн.

Olaplex, Hair Perfector No. 3

Корисним вибором для домашнього догляду за волоссям стає інноваційний засіб від професійного бренду Olaplex. Продукт розроблений спеціально для того, аби відновлювати красу шевелюри й забезпечити їй глибоке живлення. Засіб універсальний, тому підходить як для натурального волосся, так і для тонованого або фарбованого, більше того, він допоможе зберегти насичений відтінок після зміни кольору на максимально довгий термін. Ніжна кремоподібна консистенція і приємний косметичний аромат — додаткові бонуси. За допомогою еліксиру пасма будуть розкішними, ніби щойно після салону! Об’єм 100 мл, орієнтовна вартість 860 грн.

L’Occitane, Immortelle Reset Triphase Essence

Ще один засіб для додаткового зволоження й живлення шкіри ніколи не стане зайвим на ванній полиці, особливо, якщо це новинка від L’Occitane. Трифазна есенція для обличчя завдяки інноваційній формулі врятує обличчя від тьмяності, в’ялості і явно помітних зморшок. Засіб складається з натуральних компонентів, таких як органічна олія корсиканського безсмертника, відома своїми антиоксидантними властивостями, а також гіалуронової кислоти, що відмінно зволожує та відновлює. Вже після кількох днів регулярного використання есенції шкіра матиме більш пружний вигляд, а обличчя набуватиме здорового відтінку. Об’єм 150 мл, орієнтовна вартість 2 399 грн.

Anastasia Beverly Hills, Off to Costa Rica Face Palette

Новинка від Anastasia Beverly Hills має всі шанси стати єдиною й улюбленою річчю в косметичці всіх любительок свіжого і стриманого макіяжу. Якщо ваша мама відносить себе до таких, то вона точно зрадіє блискучому футляру із найнеобхіднішими косметичними засобами. Так, за допомогою тандема світлого бронзера і класичних рожевих рум’ян можна створити невимушений елегантний макіяж на всі випадки життя й доповнити образ універсальним хайлайтером, що додасть обличчю свіжості і весняної легкості. Орієнтовна вартість палетки 1 772 грн.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також