Ненудна класика: чорний манікюр, який захочеться повторити

Восени і взимку на зміну світлому та пастельному манікюру приходить темний дизайн нігтів. Разом із глибокими винними, сливовими і шоколадними відтінками незмінною класикою в тренд-листі холодної пори року залишається чорний манікюр. Він може бути абсолютно різним, залежно від вашого настрою і фантазії, але одне ми знаємо напевно: чорний манікюр точно не буває нудним.

З огляду на б’юті-тенденції нового сезону, ми відібрали для вас стильні ідеї нейл-арту, які ви захочете повторити. Просто покажіть своєму майстрові!

Чорний глянець

Глянцевий темний манікюр ми любимо не менше, аніж класичний нюд. Він виглядає святково і підходить на кожен день. Ще один плюс – однотонний чорний однаково добре виглядає на будь-якій формі та довжині, так що з кольором точно не прогадаєте.

Матовий однотон

Восени і взимку фаворитом серед дівчат є матовий манікюр, будь то однотонне покриття або оригінальний дизайн нігтів у чорному кольорі. Для різноманітності можна додати невеликий малюнок або наклейку-акцент.

Комбінований дизайн

Якщо ви не можете зважитися на повноцінний манікюр у чорному кольорі, комбінуйте темний лак з яскравими і світлими відтінками, створюючи найбільш комфортний для себе дизайн. Також його можна поєднувати з улюбленим нейл-артом. Наприклад, квітковим.

Геометричні мотиви

Маленькі точки, тонкі лінії, широкі смуги, великий горох – здається, манікюр з геометрією ніколи не вийде з моди. Це найбільш універсальний і безпрограшний варіант на кожен день, який здорово виглядає в чорному кольорі.

Чорний френч

Зараз французький манікюр переживає свій зоряний час. І мова зовсім не про звичну білу класику, а про всілякі креативні варіації його виконання. Будьте впевнені: ви не прогадаєте з трендом, якщо зважитеся на чорний френч.

Анімалістичні принти

Хижий нейл-арт досі на піку популярності. З сезону в сезон лідером як і раніше залишається плямистий леопардовий дизайн (робіть ставку на матовий чорний). Однак останнім часом конкуренцію йому становлять зміїна шкіра, зебра і коров’ячий принт на нігтях.

Абстрактні витівки

Плями, недбалі мазки й інша абстракція на нігтях завоювала любов модниць у всьому світі, а нейл-майстри не втомлюються пропонувати все нові й нові рішення. Якщо ви хочете носити ексклюзивний дизайн нігтів, тоді абстрактний манікюр – те, що потрібно.

Плівки, наклейки, малюнки

Ще одна nail-тенденція, яка щодня набирає популярності, – ідеї манікюру з наклейками і плівкою. З їх допомогою можна створювати найбільш неповторні дизайни. Більш звична альтернатива – чорний манікюр з малюнком, який виглядає не менш оригінально.

Чорний + золото

Ви не помилитеся, якщо виберете чорний манікюр з золотим акцентом, адже це одна з найбільш вдалих колірних комбінацій для тих, хто любить темний нейл-арт. Фольга та святкова позолота будуть відмінною парою чорному покриттю на нігтях.

Трохи «голих» нігтів

Уже другий рік поспіль модниці всього світу божеволіють від «голого» манікюру, і ми поділяємо загальну пристрасть. Прозоре покриття – це завжди стильно, практично і ніколи не набридає. У поєднанні з чорним лаком він теж може бути.

Акцентні нігті

Навіть найбільш звичайний чорний манікюр заграє новими фарбами, якщо виділити кілька акцентних нігтиків. Лише додайте золотий декор, геометрію, стриманий нюд або, навпаки, яскравий сплеск кольору.

Різні руки

Другий рік поспіль багато майстрів практикують новомодний манікюр, який часто називають «різні руки». Суть тренда проста: пальці обох рук мають відрізнятися кольором або дизайном. Погодьтеся, це кращий вихід для тих, хто часто не може визначитися. Нижче – кілька наочних ідей для натхнення.

Міні-акцент

Крихітні акценти в манікюрі – ідеальне рішення для тих, хто любить мінімалістичний нейл-арт. Горошок, ромби, трикутники або сердечка для більш романтичного настрою – вибір за вами.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також