Незакінчені стрілки – креативний б’юті-тренд від знаменитостей

Стрілки – найбільш універсальний і улюблений багатьма варіант макіяжу очей для будь-якої ситуації. Сучасні тенденції краси не обмежують нас ані у виборі їх форми, ані у виборі кольору. Але, якщо чесно, зазвичай більшість з нас все одно робить ставку на класичні тонкі чорні стрілочки або витончені cat eyes. Якщо ви втомилися від цих традиційних варіацій, спробуйте намалювати їх по-іншому.

Останнім часом всі ми звикли до кольорових стрілок, але є ще один модний спосіб, який диктують зірки: незакінчені стрілки. Нещодавно Каміла Кабельо і Зендая поділилися в соцмережах крутими ідеями, як зробити будь-який мейк зі стрілками гарніше й оригінальніше. Спойлер: нічого складного, тільки спритність рук і трошки насмотреності!

Ми вирішили прошерстити інстаграм-сторінки інших зіркових красунь і зібрали для вас вісім варіацій трендового макіяжу очей з незакінченими стрілками, які варто спробувати цього сезону.

Каміла Кабельо

24-річна співачка Каміла Кабельо вибрала найпростіший і найшвидший спосіб макіяжу очей з незакінченими стрілками, який прикрасить будь-яку дівчину. Вона намалювала звичайну тонку стрілку, а від її кінчика провела невелику лінію до складки повіки. Виглядає красиво, беремо на замітку!

Зендая

На відміну від Каміли, Зендая пішла більш складним шляхом. Дівчина задіяла ще золотисті тіні для повік, зробила стрілки більш графічними, але головний секрет успіху – м’яке розтушовування, яке теж зараз дуже популярне в макіяжі очей. Такий мейк підійде як для повсякденності, так і для особливого випадку.

Леді Гага

Цікаву варіацію незакінчених стрілок показала Леді Гага. Знаменитість, яка часто робить макіяж самостійно, намалювала супертонкі лінії уздовж вій і на половині складки над верхньою повікою. Якщо добре придивитися, можна розгледіти, що їх «хвостики» не замикаються разом. Вийшло гарно і дуже стильно!

Люсі Хейл

Люсі обожнює золотисті й рожеві тіні різних текстур, які відмінно підкреслюють красу і глибину її зелених очей. Не менше актриса любить експериментувати і зі стрілками: на цьому фото, наприклад, у неї добре розтушовані м’які стрілки на повіках, які ідеально підходять для вечірнього макіяжу очей.

Кайлі Дженнер

Кайлі знає все про модний макіяж і не боїться сміливих б’юті-експериментів. Модель і бізнес-вумен часто пробує щось нове, і креативні стрілки – не виняток. Для цього способу вона виконала їх за допомогою тонкої чорної підводки для очей, і повторити його буде нескладно (аби краще розглянути макіяж, гортайте фото вправо).

Джіджі Хадід

Популярна супермодель, яка поставила тренд на білі стрілки цього літа, також не оминула оригінальну тенденцію в макіяжі очей. На знімку Джі дефілює на показі Miu Miu, а її очі прикрашають товсті стрілки-крила, намальовані до середини верхньої повіки. За б’юті-образ відповідала візажистка Пет Макграт.

Karol G

Колумбійська співачка Кароль Джі демонструє простий, але водночас цікавий варіант макіяжу з акцентом на очі, в якому головною родзинкою стали елегантні чорні стрілочки з незакінченим «хвостиком» на повіці. За допомогою чорного олівця для очей або підводки-фломастера відтворити образ самостійно не становитиме жодних труднощів.

Діксі Дамеліо

Американська TikTok-знаменитість Діксі Дамеліо часто експериментує з різними видами стрілок, у чому їй віртуозно допомагає зоряний візажист Патрік Та. Ми вибрали два варіанти для натхнення –  більш стриманий і святковий, з використанням страз. В обох випадках вийшов модний і креативний макіяж очей, який підійде для вечірки, фотосесії і навіть побачення.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також