NK і Вася Демчук здивували неочікуваною колаборацією

Настя Каменських додала нову грань до авторського синглу Sorry Васі Демчука, сніпет якого набрав понад 250 тис. відео в TikTok за лічені дні та підкорив сотні тисяч слухачів музичних платформ. Саме в TikTok співачка вперше почула невеликий відрізок треку та відразу ж перейнялася ним .

«Мене миттєво зачепив голос Васі, дуже чуттєвий і проникливий. І хоча на той момент я не знала, чия це пісня, мені дуже захотілося не просто заспівати її, а додати до неї жіночу частину історії. Дізнавшись, хто її виконує, ми з Васею списалися і вже за кілька днів зустрілися на студії», – ділиться співачка.

Зі свого боку Вася Демчук зазначив, що давно стежив за творчістю та захоплювався успіхами NK в Україні та за кордоном. 

«Вона – справжній професіонал, з унікальним голосом і приголомшливою харизмою. Круто, що нам вдалося попрацювати разом. З першої ж спільної демки я зрозумів, що Настя не просто прожила цю пісню, а й додала до неї свого жіночого погляду, вклала свою душу», – розповідає артист. 

Співак також зізнався, що після виходу треку Sorry він отримав повідомлення від багатьох відомих артистів із пропозицією зробити на нього фіт. Але сумнівався, чи варто записувати трек у дуеті, тому що в його основі – дуже особиста історія. Але те, як Настя відчула цю пісню і жіночий вайб, який вона привнесла до спільної версії треку, розвіяли будь-які сумніви.

Sorry 2 – це пісня про прощання з минулим. Про пристрасть, яка палала між закоханими так сильно, що могла їх спопелити. І про вміння відпускати, розлучатися без образ і гіркоти. Герої пісні не шукають винних, а дякують за все те світле, що було між ними.

Ліричний, прощальний трек Sorry 2 вже доступний на всіх музичних платформах. А прямо зараз дивіться атмосферне mood video на найнеочікуваніший спільний реліз осені від Васі Демчука та NK.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші відео-матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також