Однотон, наклейки, позолота: тренди манікюру зима 2020/2021

Напередодні нового сезону ми завжди з нетерпінням чекаємо на можливості вигуляти свіжі б’юті-тренди. Для всіх шанувальників гарного манікюру є хороша новина: нейл-майстри постаралися, щоб ми надолужили все те, що упустили за час пандемії, так що взимку 2020/2021 точно буде, де розгулятися. У новому сезоні наші руки прикрасять всілякі варіації модного однотону, френч проявить себе з нового, некласичного боку, а нігті замерехтять легкою позолотою, передчуваючи новорічну атмосферу.

Зібрати разом ці та інші тренди манікюру холодного сезону нам допомогла співзасновниця і nail-artist найстильнішої студії Tattoo and Nail FRGMNT у Львові Ася Бондарева. Ця дівчина точно знає, як виглядає наймодніший манікюр на зиму 2020-2021, адже вже не один рік її роботи набирають тисячі збережень в Pinterest і Instagram. Поїхали!

Однотон, в який ви закохаєтесь

Немає нічого простіше і красивіше за однотонне покриття на нігтях, виконане в актуальних відтінках сезону. Якщо ви за простий і невичурний дизайн, однотонний і різнокольоровий nail-art – те, що потрібно!

Тонкий мінімалізм 

Всі попередні сезони ми бачили мінімалізм у манікюрі, і цієї зими він не здає своїх позицій. Лаконічний дизайн виглядає дуже цікаво і виконується на нігтях будь-якої довжини, тому забезпечити стовідсоткове попадання в тренд буде досить просто.

Імітація каменю

Мармуровий дизайн або ефект будь-якого іншого натурального каменю на нігтях досі в списку популярних тенденцій і, здається, ніколи не покине манікюрний тренд-лист. У виборі лаків робіть ставку на актуальні відтінки сезону – від світлих холодних до глибоких темних тонів.

Френч по-новому

За останній рік френч знайшов друге життя завдяки різноманітності трендових варіацій його виконання. Так, в сезоні осінь-зима 2020/2021 nail-майстри видозмінили традиційний французький манікюр: замість класичних білих смужок модниці активно вигулюють всілякі креативні формати френча – від тонких яскравих ліній до багатоколірного з орнаментом.

Наклейки і плівки

Плівки і наклейки з різними малюнками, зокрема і трендові анімалістичні візерунки, безумовно, стали однією з найцікавіших тенденцій останніх сезонів. Такі прикраси для нігтів ідеально виглядають на лаконічному нюді та світлому матовому покритті. Беріть на замітку!

Оксамитовий матовий

Майстри нігтьового сервісу давно перетворили матовий манікюр на окремий вид мистецтва. Восени і взимку на піку популярності залишається трендовий «голий» дизайн нігтів із цікавими акцентами – від точок і гербарію до абстракції та монохрома.

Ще більше дизайнів

Ідеальний варіант для тих, хто не може визначитися з одним кольором лаку і єдиним стилем манікюру – вибрати комбінацію відтінків і дизайнів. Так ви зможете поєднувати свої улюблені техніки і тренди разом. В такому манікюрі кожна деталь варта уваги. Хочеться брати за руки і розглядати.

Позолота і розсип блискіток

Золота потала на нігтях буде ідеально виглядати як в умовах міської осені і зими, так і в новорічну ніч під бій курантів. Більш того, цей тренд можна використовувати по-різному: ви можете покрити позолотою всю поверхню нігтів, а можете нанести її як декоративний елемент на вже зроблений манікюр.

Turtle nails

Черепаший манікюр – дизайн, який ще мінімум на сезон затримається з нами. Його можна міксувати з позолотою або стриманим однотоном або ж вжити крайніх заходів і виконати ефект черепашачого панцира на всіх нігтях – тут всі карти вам в руки.

Чоловічий манікюр

Найгучніша тенденція сезону – чоловічий манікюр. У нас він тільки набирає обертів, проте хлопці все частіше приходять за кольоровим покриттям і крутими дизайнами.


<

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також