Особиста справа: топ-5 планерів на 2021 рік

Епоха цифрових технологій подарувала нам можливість ставити нагадування про важливі справи у смартфоні, а для запису цілей і особистих думок користуватися електронним нотатником у гаджетах. Зручно, швидко і завжди під рукою. Для когось така опція звела нанівець суть паперових блокнотів та планерів. А комусь записи від руки і мануальне планування навпаки стали красивим ритуалом, що допомагає навести лад у голові. Якщо ви належите до другого типу людей, то напевно знаєте, наскільки складно знайти планер з ідеальними параметрами: якісний папір, логічне планування і, звісно, стильний дизайн. Редакція Beauty HUB підібрала топ-5 максимально зручних для використання і в той же час інстаграмних планерів на 2021 рік. 

Scandi home, My wonder book

Блокнот My wonder book від Scandi home – ідеальний мінімалістичний варіант щоденника на 2021 рік. Компактний розмір, тверда обкладинка і резинка, що туго зв’язує сторінки, дають можливість завжди тримати його при собі: від робочих зустрічей до далеких подорожей. Відтак, ваші думки, мрії та життєві цілі ніколи вас не покидатимуть. Орієнтовна вартість 179 грн. 

Orner, I have super-duper plan

Планери від Orner давно здобули славу одних із найзручніших щоденників на весь рік. З ними під рукою буде абсолютно все, що необхідно для чіткого планування: недатовані розвороти на тиждень і місяць, дошка бажань і трекер звичок. А для підтримки хорошого настрою протягом всього року автори вклали у сторінки нові ілюстрації, надихаючі і веселі фрази на кожному з розворотів. Приємним бонусом є аркуші стікерів п’яти листівок для урізноманітнення записів. Орієнтовна вартість 500 грн.

Yourplanner, Aesthetic Edition

«Завжди буває вчасно» – девіз бренду Yourplanner. Власне тому вони випустили недатований планер Aesthetic Edition, в якому можна розписати свій рік максимально кастомізовано, залежно від планів, цілей та задумів. А мінімалістичний дизайн у теплій кольоровій гамі точно надихне вас на щось дуже креативне і грандіозне. У подарунок до планера йдуть стікери, за допомогою яких можна більш творчо підійти до планування наступного року. Орієнтовна вартість 550 грн. 

Lavla, My Self Journal

Бренд канцелярії Lavla цьогоріч зробили колаборацію із психологом і коучем зі щастя Аллою Клименко. Разом вони створили натхненний щоденник, що містить 75 списків, завдань та мотиваційних фраз для особистісного розвитку і кращого розуміння себе. Крім можливості чітко спланувати свій 2021 рік, планер надасть вам краще розуміння себе, допоможе чітко сформулювати цілі та сфокусуватися на правильних речах. Чим не інвестиція у власне “я”? Орієнтовна вартість 600 грн.

Woomoon Planner

Астрологічний планер Woomoon це інструмент, який допоможе прожити 2021 рік  синхронно з космічними процесами, розкривши потенціал кожного дня з астрологічного боку особисто для себе. Планер підходить як для прокачаних любителів астрології, так і для новачків на перших сторінках є вся потрібна інформація про знаки зодіаку, планети, місячний цикл і багато іншого. Щоденник складається з двох частин: датованого тижневика на пів року, а також порожніх сторінок у крапку, клітинку і зовсім без нічого для власних записів і малюнків. Орієнтовна вартість 815 грн.

Підписуйтесь на нашу сторінку в Instagram і не пропускайте найцікавіші матеріали Beauty HUB! 

читайте також
Читайте також