Перлистий манікюр: ніжний тренд весни, який може повторити кожен

Зимова сплячка остаточно завершена, а це означає, що попереду час тотального оновлення. Нехай у ньому візьме участь і ваш манікюр, особливо якщо останнім часом ви рідко вдавалися до покриття через теплі рукавички або карантинні обмеження в салонах краси.

Крім модного цього сезону зеленого манікюру, радимо пограти з перлами – попросіть майстра запастися парочкою перламутрових намистин, аби зробити незвичайний френч або викласти лаконічну лунку розсипом декоративних крихітних кульок у характерному кольорі, або використовувати лак з перламутровим сяйвом в актуальних відтінках сезону. Обидва варіанти виглядають ніжно, стильно і дуже доречні як весняний манікюр. Нижче зібрали для вас класні варіанти модного дизайну нігтів на будь-який привід і смак.

Манікюр з перламутровою втиркою

Після того, як нейл-майстри стали використовувати перлини на нігтях, манікюр з сяйливим однотонним покриттям перламутрового кольору можна назвати гостромодним, хоча він точно залишається актуальним, так що радимо не оминати його увагою. Тим паче зараз ви можете створити перловий нейл-арт самостійно, не використовуючи хромовані пудри для нігтів. Багато косметичних брендів у новому сезоні повернули до своїх колекцій лаки з перламутровим блиском, так що робити білий манікюр з перловою втиркою зовсім не обов’язково. Ви можете запросто використовувати сяйливий лак, аби домогтися подібного ефекту.

Однак не варто відмовлятися від перлової втирки повністю, адже в моді як і раніше залишається нестандартний френч – з’єднайте ці дві тенденції в одну, щоб отримати ультрамодний дизайн з дзеркальним ефектом. Такий «перлистий» тренд із білим градієнтом виглядає дуже стильно, крім того, він пасує до будь-якого образу і буде доречний як в офісі, на побаченні, світському заході, так і в спортзалі.

А якщо однотонний білий перлистий манікюр вам набрид, ви завжди можете доповнити його стильними елементами. Наприклад, навесні 2021 року в тренді манікюр із квітковим візерунком і незвичайними принтами. Такі малюнки ви можете виконати навіть поверх пудрової втирки. На коротких нігтях подібні ідеї манікюру будуть виглядати не дуже помітно, так що дизайн впишеться навіть у строгий діловий дрес-код.

Крім того, перлистий манікюр зберігає позиції одного з найголовніших трендів 2021 року в оформленні нігтів для весільного образу. Тим нареченим, хто не хоче робити стандартне біле покриття, може сподобатися перлиста втирка на білому тлі з додаванням блискучих акцентів, ніжно-рожевий тон перламутровою втирки або ж скромне перламутрове сяйво блакитного відтінку – безпрограшне рішення для дня Х.

Ви також можете поєднувати сяйливе покриття з матовим, глянсовим або глітерним лаком, аби домогтися незвичайного ефекту. Мікс різних фактур зараз у моді не тільки в макіяжі й одязі, а й в манікюрі.

Манікюр з перламутровим лаком

Якщо ж ви вважаєте стандартний перистий манікюр із втиркою банальним рішенням, спробуйте зробити незвичайний дизайн із перламутровими і хромованими лаками модних відтінків. Ви можете створити гарний градієнт, просто нашаровуючи один і той же лак, концентруючи більшу частину другого шару на кінчиках. Вийде стильний «свіжий» варіант старого тренда.

читайте також

Перли на нігтях

Для тих, у кого перламутрові втирки та лаки вже не спричиняють захоплення, західні нейл-майстри придумали нову тенденцію – перлистий манікюр із намистинами. Вони можуть бути білими або різнобарвними, прикрашати як «голі» нігті, так і доповнювати однотонне покриття, бути милим акцентом або ж заповнювати весь ніготь – тут уже справа смаку і розмаху вашої фантазії.

Дизайн нігтів із перлами виглядає дуже оригінально, і всупереч своєму неординарному оформленню він буде доречний практично скрізь. Звичайно, стежити і доглядати за таким «покриттям» варто ретельніше, щоб не розгубити перлини на другий день після створення дизайну. Але такий нейл-арт вартий цих жертв.

Перлини можна прикріпити не тільки поверх прозорої бази, але й на бежевому лаку, ніжно-рожевому, блідо-блакитному й інших відтінках нюдової та пастельної палітри. А для створення гри контрастів ви завжди можете використовувати покриття темної гами або різнокольорові намистини.

Зрозуміло, існують і більш сміливі рішення для перлистого манікюру. Тут можна залучити додатковий декор (ланцюга і каміння), прикрасити кінчики пальців об’ємним нейл-артом, використовувати великі намистини і прикраси з перлів. Але такий манікюр ви навряд чи станете носити у повсякденному житті, оскільки це зовсім непрактично, а ось обіграти подібний варіант на креативній фотозйомці – цілком чудова ідея.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також