Пет Макграт стала дамою-командором ордена Британської імперії

Пет Макграт, британська візажистка і засновниця косметичного бренду Pat McGrath Labs вже двічі відзначена за свій неоціненний вклад в індустрію краси та інноваційні ідеї у б’юті-сфері. У 2013 році вона стала кавалером ордена Британської імперії, а цьогоріч отримала почесне звання дами-командора (D.B.E) особисто від королеви Єлизавети II. 

«Я хочу подякувати всім тим неймовірним людям, разом з якими я крокую своїм життєвим шляхом, моїй мамі Джин Макграт, моїй друзям, колегам і вам, мої дорогі шанувальники, які теж внесли свій вклад у цю нагороду. Навіть у найсміливіших мріях я не могла уявити, що одного разу її величність королева Єлизавета II визнає мене гідною цієї честі», написала Макграт у своєму Instagram- акаунті.

За свою 25-річну кар’єру Пет Макграт встигла стати однією із найвпливовіших візажистів світу. Саме вона розробляє концепції макіяжу для показів топових світових брендів, таких як Prada, Burberry, Louis Vuitton і Maison Margiela, а також постійно працює на тижнях моди в Нью-Йорку, Лондоні, Мілані та Парижі. Авторитет Пет настільки високий, що з нею консультуються гіганти б’юті-індустрії, а люксові бренди запрошують на посаду креативного директора з макіяжу для запуску нових лінійок. Візажистка встигла попрацювати з марками D&G Beauty, Gucci і Giorgio Armani Beauty, а у 2015 році запустила власну лінію макіяжу Pat McGrath Labs. Бренд миттєво став популярним завдяки своїм високопігментованим тіням для повік та помадам. 

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також