«Руки сміливої нації»: соціальна фотовиставка від косметичного бренду Very Very Zen

Зважаючи на сьогоднішні події, наша країна тримається в надійних руках героїв, які захищають наше життя і долю нашої держави. На фотовиставці «Руки сміливої нації» показані саме ці руки – сміливі та незламні. Ті руки, без яких ми не вистоїмо в цій боротьбі. Організатори показали не тільки їхню красу, а й сильний дух, також розказали їхні історії.

Соціальна місія проєкту «Руки сміливої нації» в тому, що 10% прибутку з кожного продукту бренду Very Very Zen будуть скеровані на будівництво центру взаємодії та відновлення RE:Ukraine Community Hub, який майстерня balbek bureau реалізує у Ворзелі протягом трьох місяців після відкриття фотовиставки. Першочергова мета – забезпечення гідним житлом внутрішньо переміщених осіб.

На виставці можна було побачити та почути коментарі самих учасників проєкту – справжніх героїв сьогодення, а саме: добровольця, військової волонтерки, власниці благодійного проєкту «Захищаю Воїна», амбасадорки «Української броні» Богдани Голуб, водія медичного екіпажу в 92-й бригаді Сергія Борденюка, бойової медикині батальйону «Госпітальєри» Катерини Галушки та військовослужбовця ДПСУ Іллі Ільяшенко.

Під час фотовиставки гості могли одразу донатити на банку проєкту, а також знайомитись з історіями кожного учасника проєкту.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також