Селена Гомес проведе благодійний концерт на підтримку вакцинації

Американська благодійна організація Global Citizen із самого початку пандемії активно бореться проти розповсюдження коронавірусу. Торік вона організувала з Леді Гагою масштабний онлайн-концерт One World: Together at Home. За допомогою проєкту було зібрано 129 млн доларів для подолання COVID-19. Цьогоріч Global Citizen проведе концерт на підтримку вакцинації.

Концерт «Vax Live: Концерт, щоб знову об’єднати світ» відбудеться 8 травня у Каліфорнії на стадіоні SofiStadium, а його онлайн-запис транслюватимуть декілька американських телеканалів і на Youtube-каналі організації Global Citizen. Ведучою заходу запросили стати співачку Селену Гомес, а на сцені виступатимуть Дженніфер Лопес, Едді Ведер, Foo Fighters, H.E.R.

«Я рада повідомити, що проводжу «Vax Live: Концерт, щоб знову об’єднати світ»! У співпраці з Global Citizen я закликаю до справедливого розподілу вакцин проти COVID-19 для всіх», — поділилася Селена Гомес на своїй сторінці в Instagram.

Усі працівники, які будуть забезпечувати організацію заходу, уже вакциновані, а на стадіоні вони обов’язково будуть перебувати в масках, кажуть в Global Citizen.

Головна мета концерту Vax Live: The Concert To Reunite The World — не лише закликати людей вакцинуватися від COVID-19, але і зробити вакцину доступною для людей у ​​всьому світі. Під час трансляції кожен охочий зможе зробити свою пожертву. Також Global Citizen запустили спеціальну інформаційну платформу Vax Because, на якій можна знайти відповіді на будь-які питання, пов’язані зі щепленням проти коронавірусу.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також