Що подарувати рідним на Новий рік: подарункові сертифікати

Сьогодні картки, які можна поповнити на певну суму і вручити рідній людині, пропонує чи не кожен бренд, салон та магазин. Зручні подарункові сертифікати тим, що їх зазвичай можна придбати на будь-яку суму й надати можливість людині самій обрати собі подарунок або послугу. Ще один плюс сертифікатів — вони приносять приємну емоцію двічі — в момент, коли ви отримуєте карту й коли купуєте вже сам подарунок. Що ж, розберімося, які компанії пропонують найкращі подарункові сертифікати.

Сертифікат у салон краси

Мережа салонів Maija

У мережі київських салонів Maija пропонують вкрай різноманітний спектр послуг: догляд і естетичні процедури для волосся, нігтьовий сервіс, візаж і обслуговування косметологів. При цьому чи не всі послуги можна зробити відразу, адже в Maija пропонують комплексний підхід. Maija завоювала популярність у столиці завдяки тому, що в салоні працюють фахівці, які постійно тестують новинки, вивчають ринок, аналізують якість продуктів і пропонують найкраще своїм клієнтам. Саме тому сертифікат точно знадобиться рідній вам людині напередодні важливого свята, або тоді, коли просто захочеться підняти настрій.

Сертифікат на одяг

FIBI 

 

Український бренд одягу FIBI створює костюми для жінок, які прагнуть мати неперевершений вигляд, відчувати себе вільними в рухах, підкреслювати свою індивідуальність і бути яскравими в похмурі дні та за будь-яких обставин. Костюми можна обрати в одному кольорі та створити монохромний лук або ж зміксувати світшот і палаццо різних відтінків. Лаконічний крій костюмів дає можливість доповнювати їх власними аксесуарами та прикрасами. Костюми виготовлені з тканин, які у своєму складі мають більше натуральних волокон, а саме 70 % бавовни та 30 % синтетичних, для зручного догляду, зберігання та тепла в холодні зимові дні.

Усі розміри прив’язані до зросту, щоб ваша талія була вдало підкреслена, а палаццо — правильної довжини. Редакція Beauty HUB впевнена, що від сертифікату на покупку одягу від FIBI буде в захваті кожна жінка.

FIBI 
FIBI 

Сертифікат в wellness-центр

Soul&Body Center 

Soul&Body Center — це центр остеопатії та альтернативної медицини, в якому працюють з м’якими техніками. Фахівці центру допомагають своїм пацієнтам перебудувати організм і знайти нове бачення себе, поліпшити загальний стан організму і налаштувати всі процеси в тілі на одну хвилю. Відвідування Soul&Body Center – це відмінний подарунок, який говорить про турботу та любов. Центр пропонує сертифікати на різні суми (від тисячі до п’ятдесяти тисяч гривень) Як процедуру ваші близькі зможуть вибрати: сеанс у остеопата, відновлювальний масаж, консультацію у нутриціолога, сеанс у кінезіолога, біорезонансне тестування, сеанс у психолога, або комплекс: масаж + віскі-обгортання STYX. Хочемо зазначити, що до 31 грудня 2021 діє знижка 15% на подарункові сертифікати вартістю від 5000 грн.

Soul&Body Center 
Soul&Body Center 
Soul&Body Center 
Soul&Body Center 

Сертифікат на косметику

Brocard

Brocard — справжній б’юті-рай для жінок та й чоловіків також. У крамницях одного з найбільших імпортерів на ринку косметики та парфумерії в Україні можна знайти абсолютно всі види косметичних засобів. Компанія продає як бюджетні засоби, так і засоби чи не всіх найвідоміших люксових брендів. Варто також згадати про Brocard Niche Bar — крамниці, у яких представлено нішеву косметику й парфумерію для справжніх поціновувачів розкішних ольфакторних композицій. Подарунковий сертифікат (компанія пропонує картки на будь-яку суму) від Brocard знадобиться як мінімалістам у питанні догляду за собою, так і справжнім б’ютіголікам.

Сертифікат на прикраси

Pandora

Ювелірні прикраси — дуже символічний варіант подарунка, який може стати для рідної людини теплим нагадуванням про вас, талісманом або просто стильним доповненням до образів. Бренд Pandora має в асортименті надзвичайно велику кількість прикрас на різний смак, включно з тематичною різдвяною колекцією. Якщо ви не можете зупинити погляд на чомусь одному або просто не знаєте, що сподобається мамі, сестрі або подрузі найбільше — просто попросіть у крамниці оформити подарунковий сертифікат. Pandora також пропонує електронні сертифікати, які можна просто надіслати тим, з ким не маєте можливості побачитися особисто.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB

читайте також

Читайте також