Що подивитися цього літа: топ-7 серіалів червня

«Чому жінки вбивають», 2 сезон

Довгоочікуваний другий сезон серіалу «Чому жінки вбивають» нарешті вийде на екрани. Перший сезон дуже вже сподобався глядачам чорним гумором і реалістичними проблемами в особистому житті героїнь, які вирішуються, звичайно ж, за допомогою вбивства. У новому випуску на нас чекають нові персонажі і нові драми, спостерігати за якими, як обіцяє трейлер, буде не менш цікаво, ніж за попередніми.

Прем’єра: 3 червня

«Додому до темряви», 2 сезон

Вже зовсім скоро ми побачимо продовження детективного серіалу «Додому до темряви», в якому 9-річна Хільда ​​Лиско разом із батьком розслідують кілька заплутаних справ, пов’язаних між собою. Перший сезон закінчився великим знаком запитання, а відповіді на всі загадки нам обіцяють розповісти протягом наступних серій. Нагадаємо, що серіал знятий на основі реальних подій, тому дивитися його ще більш захопливо.

Прем’єра: 12 червня

«Історія Лізі»

До серіалів, знятих за романами Стівена Кінга, завжди прикута особлива увага. Цього разу екранізована «Історія Лізі» – жінки, яка нещодавно втратила чоловіка, відомого письменника-фантаста. Вдова вирішує навести порядок в рукописах загиблого чоловіка і виявляє в них чимало таємниць і загадок. У яких лабіринтах кошмару він черпав натхнення для своїх книг?

Прем’єра: 4 червня

«У темряві», 3 сезон

Любителям детективів у червні буде з чого вибрати. Ще один серіал літа 2021 – кримінальна комедія «У темряві», головною героїнею якого є незряча дівчина. У першому сезоні вона виявляє труп свого знайомого-наркодилера, але до приїзду поліції тіло зникає. Незважаючи на сліпоту, Мерфі вирішує самостійно розібратися в цій справі, адже поліція всіляко її ігнорує. На даний момент очікуємо вже третій сезон серіалу, в якому історія отримає своє продовження.

Прем’єра: 22 червня

«Еліта», 4 сезон

Молодіжний серіал «Еліта» виходить на малі екрани з четвертим сезоном. Нагадаємо, в першому сезоні в центрі сюжету кінокартини фігурують троє підлітків, які опинилися в школі для найбільш просунутих і багатих учнів. Розбірки між молодими людьми з навчального закладу призводять до вбивства, яке запускає низку непередбачуваних подій.

Прем’єра: 18 червня

«З любов’ю, Віктор», 2 сезон

У червні виходить продовження історії про Віктора Салазаре, який переїжджає разом із батьками в місто Кріквуд у штаті Джорджія. Хлопець швидко заводить нових друзів, які допомагають йому стати частиною нового колективу і визначитися зі своєю сексуальною орієнтацією, адже Віктора починає тягнути до симпатичного однолітка Бенджаміна …

Прем’єра: 11 червня

«Хлопчик з оленячими рогами»

Американський телесеріал від Netflix у жанрі фентезі-драми заснований на однойменному коміксі Джефа Леміра, а його продюсерами виступили Роберт Дауні-молодший і його дружина. У центрі сюжету серіалу хлопчик на прізвисько Ласункик, який через таємничий вірус народжується наполовину людиною, наполовину оленем. Через те, що він не схожий на інших, його починають переслідувати.

Прем’єра: 4 червня

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також