Скарлетт Йоханссон стала мамою вдруге

Незабаром після того, як чоловік актриси Скарлетт Йоханссон підтвердив її другу вагітність, стало відомо, що подружжя стало батьками. Це їх перша спільна дитина, а для самої Скарлетт друга. У актриси є шестирічна дочка Роуз від попереднього шлюбу з французьким журналістом Роменом Доріаком.

Радісну новину про поповнення в родині нинішній чоловік Йоханссон, американський комік Колін Джост, повідомив у своєму Instagram.

Чоловік опублікував пост, в якому заявив, що у них народився син. Малюка назвали незвичайним ім’ям.

«Добре, добре, у нас народилася дитина. Її звуть Космо. Ми її дуже любимо», написав щасливий новоспечений батько.

Колін не розкрив подробиць і не став розповідати про самопочуття своєї дружини. При цьому він попросив поважати приватне життя його родини, а всі питання переспрямував до свого агента.

З Коліном Джост актриса почала зустрічатися 2017-го. Через два роки пара побралася, а вже в жовтні 2020 року вони зіграли таємне весілля, на якому були присутні тільки близькі люди.

Скандал з Disney

Попри цікаве положення, в якому ще так давно перебувала Скарлетт Йоханссон, нещодавно вона подала позов проти Disney (власник кінокомпанії Marvel) через одночасний показ фільму «Чорна вдова» в кінотеатрах і на онлайн-платформі Disney+. У стрічці Скарлетт зіграла головну роль.

Претензія 36-річної актриси полягала в тому, що нібито контракт передбачав гонорар, розмір якого буде обчислюватися залежно від касових зборів з прем’єрних показів у кінотеатрах, і не передбачав відсотка за онлайн-стрімінг. А одночасний вихід фільму і там, і там суттєво знизив касові збори. Скарлетт вважала, що її обдурили.

Невідомо, чи дали справі хід, але Йоханссон створила прецедент, в результаті якого ще й отримала нову роль у фільмі режисера Уеса Андерсона, зйомки якого відбуваються в Іспанії. Її партнерами стали Білл Мюррей, Том Хенкс і Марго Роббі. Деталі майбутньої стрічки із зоряним кастом поки тримаються в секреті.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також