Space nails: 70 ідей космічного манікюру

Інстаграм – головний законодавець nail-тенденцій. Він увів моду на «голі» нігті й кольоровий френч, повернув популярність різнокольоровим манікюрам і щосезону диктує тренди на певні відтінки нігтьового дизайну, як-от матча та персик. Тепер і модне колись «котяче око» знову з нами, але вже під хештегами #cosmicnails, #spacenails та #galaxynails, які налічують разом більше 350 тисяч публікацій на платформі. 

У минулому матеріалі ми якраз розповіли про секрети магнітного манікюру – саме завдяки цій технології на нігтях створюються ефектні дизайни й візерунки, що нагадують магію космосу, Галактик і захопливе нічне небо, всипане дрібними зорями. 

Instagram @lastudioelgin

Instagram @bees.knees.nails

Космічны нігті – в прямому й переносному значенні цих слів – роблять за допомогою глітерних, голографічних та магнітних лаків (спеціальне покриття, над яким майстер водить магнітом) або розводів різних відтінків гелю й ефекту омбре. Щоб зробити такий дизайн швидко і без особливих зусиль, приклеюють слайдер із відповідним малюнком на поверхню нігтя. А коли потрібен вау-ефект, манікюр у стилі «космос» прикрашають золотою фольгою, стразами й кольоровими камінчиками для нейл-декору чи доповнюють тематичними об’ємними елементами.

Instagram @caitlinvnails

До традиційних атрибутів космічного манікюру належать зорі, планети, сузір’я, зображення космонавтів, літаючих тарілок, Сонця, Місяця й інших небесних тіл. Дівчата часто малюють реальні сузір’я – Велика та Мала Ведмедиці, Оріон, Кассіопея, Пегас, Великий пес або ж роблять дизайн із власним знаком зодіаку. Можна також пофантазувати про щось нереальне – НЛО чи котиків у скафандрах ☺

Instagram @nailsbyabbi

Instagram @caitlyn.nails

Instagram @diananailedit

У добірці нижче зібрали ідеї на будь-який смак. Тут і світлий космічний манікюр у спокійних, приглушених відтінках з мінімалістичним нейл-артом. І яскраві варіанти. І, звісно ж, «найкосмічніші» дизайни в глибоких темно-зелених, шоколадних, чорних та фіолетових тонах

Ще більше варіантів космічного манікюру шукайте в матеріалі про магнітний нейл-арт.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також