Тіна Кароль засудила українських артистів, які виступали до війни у ​​Росії

Про українських співаків, які гастролювали в РФ, Кароль висловилася у Instagram Stories. Знаменитість нагадала, що у 2014 році, коли Росія анексувала Крим та вторглася на Донбас, деякі вітчизняні артисти зробили свій вибір і не відмовилися від концертів у країні-агресорі. Тепер, коли повномасштабна війна Росії проти України триває вже два тижні, і деякі зірки залишилися без концертів у Російській Федерації, вони почали висловлюватися про військове вторгнення у соцмережах.

При цьому деякі українські артисти, які вибрали у 2014 році Росію і виступали там усі вісім років, не згадують зараз у своїх повідомленнях, хто стріляє по мирному населенню в нашій країні та з якого боку летять ракети в Україну. Вони також не наважилися вимовити ім’я «Путін».

Тіна Кароль засудила скандальних артистів і порадила їм «не відволікатися від порятунку своєї заблудлої душі».

«У 2014 році обрати свою країну було для артиста складним кроком, як ми всі пам’ятаємо. Не багатьом це стало під «силу». Була година скрутна, вам було по*ую … коли закінчилися російські концерти, скрутний період стався у вас. Вже нікуди тікати. Робіть справи не для посту в Instagram, не відволікайтеся від порятунку своєї заблудлої душі, нам все одно на весь цей контент. Найкращий детектор брехні – це народ. Він сам вирішить, де хто та чий! Слава Україні», – написала співачка.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль написала звернення до Путіна. Докладніше про це читайте тут.

Фото: Instagram @tina_karol

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також