Топ-100: хто увійшов до списку найвпливовіших людей нового покоління

Кілька днів тому журнал Time представив рейтинг «100 найвпливовіших людей нового покоління 2021». До нього увійшли люди, які, за висновками експертів видання, формують суспільну думку і визначають майбутнє. Список складається із категорій «Артисти», «Феномени», «Лідери», «Адвокати» й «Інноватори».

«Хоча визнання лідерів завтрашнього дня підходить для більш молодої групи, ми спеціально не робили вікового обмеження, оскільки успіху можна досягати в будь-якому віці. Наприклад, наймолодшою ​​людиною в цьому списку є 16-річний артист Чарлі Д’Амеліо, у якого понад 100 мільйонів підписників у TikTok. Серед більш зрілих — 51-річний Рафаель Варнок, сенатор-демократ із Джорджії, нещодавні вибори якого стали «світанком нового Півдня», як пише преподобна Берніс А. Кінг, гендиректор Центру ненасильницьких соціальних змін імені Мартіна Лютера Кінга-молодшого», — зазначили в Time.

Найвпливовіших людей обирала редакція журналу Time, а профайли на героїв писали учасники попередніх списків Time100. 

  • До категорії «Артисти» увійшла всесвітньо відома співачка Дуа Ліпа та акторки Хантер Шефер і Флоренс П’ю, а також Ембер Раффін та Фібі Бріджерс.
  • Звання «Феномен» здобула Аманда Горман, яка своєю поезією на інавгурації президента США Джо Байдена підняла суспільно важливі теми і вразила весь світ. До неї приєдналися Аня Тейлор-Джой, яку за роль обдарованої шахістки в серіалі «Гамбіт королеви» похвалив гросмейстер Гаррі Каспаров, а також співачка Doja Cat.
  • До категорії «Лідери» увійшла очільниця опозиційного руху Білорусі Світлана Тихановська, прем’єр-міністерка Фінляндії Санна Марін, а також активістка Ванесса Накате.
  •  Категорії «Адвокати» і «Інноватори» заповнили люди, які, попри свій юний вік, уже встигли залишити слід в історії.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також