Топ-3 способи стати щасливою сьогодні

 Метод №1. Будьте в моменті

О, ця фраза – про неї раз у раз говорять коучи, психологи та йога-тренери, але кому насправді вдається бути присутнім у моменті? По суті, вся справа в свідомості: замість того, щоб виконувати звичні дії «на автоматі», вчіться відчувати їх усіма своїми почуттями. Не заливайте в себе чергову каву на бігу – вдихніть її запах, розпробуйте гіркуватий смак, відчуйте тепло – зробіть це маленьким, приємним щоденним ритуалом, який приноситиме задоволення. Та сама історія і з прийняттям ванни, читанням улюбленої книги або масажем: кайфуйте від цього, намагаючись очистити голову від сторонніх думок. Радимо прочитати книгу Марка Вільямса й Денні Пенмана «Свідомість. Як знайти гармонію в нашому божевільному світі» – вона вчить саме цьому.

Метод №2. Не принижуйте себе

Ми все це робимо: критикуємо себе за найменший промах, не втрачаємо можливості пожартувати над собою у присутності інших людей, щоб виправдати свою незручність, повільність, розсіяність або ще якісь уявні вади. «Слово може вилікувати, а може і знищити», – говорить відома мудрість, і щодо себе вона спрацьовує особливо яскраво. Не варто принижувати себе та свої переваги, щоб відчути себе щасливою, треба взяти на озброєння зворотну тактику – підбадьорювати себе та хвалити. Виберіть «мантри» або установки, які змушують вас усміхнутися, і не втрачайте можливості якнайчастіше повторювати їх подумки або вголос. Те, що позитивне мислення прямо пропорційно пов’язане з успіхом, – науково доведений факт!

Метод №3. Рухайтесь

Заняття спортом і вироблення ендорфіну в організмі пов’язані приблизно так само сильно, як позитивне мислення й успіх, тому рухатися необхідно. Починайте з малих доз, якщо давно не тренувалися, пройдіть пішки пару станцій метро, ​​зробіть нехитру розминку вранці, постійте в планці або сходіть на стретчинг. Нарощуйте навантаження поступово, додаючи біг, танці, силові тренування чи плавання. По-перше, ви більше поважатимете себе за дисципліну, по-друге, матимете більш привабливий вигляд, по-третє, помітите, що стали одночасно енергійнішими і спокійнішими. Магія!

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Фото: Shutterstock

Читайте також