Топ-8 крутих зволожувальних лосьйонів для сухої шкіри тіла

Наша шкіра потребує щоденного зволоження, а дуже суха шкіра – застосування додаткової б’юті-сили. Адже якщо одним людям достатньо використовувати всього лише денний крем і сонцезахист, то власникам сухої шкіри варто додати до свого догляду й інші косметичні помічники: олії, молочко, батери або лосьйон для тіла.

Останній варіант, про який йтиметься в цьому матеріалі, є, по суті, крем для тіла, але в найніжнішій інтерпретації з можливих: лосьйон має легку і нежирну текстуру, що дозволяє комфортно використовувати його навіть у найспекотнішу погоду, він швидко вбирається, а отже, проникає в глибокі шари дерми і дозволяє довше утримувати вологу. При цьому має насичену формулу і здатний надати вашій шкірі більше, ніж просто зволоження. Вісім наших фаворитів на всі випадки життя знайдете в добірці нижче.

Summer Fridays, Skin Nourishing Body Lotion

Якщо ваша мета – мати таку ж м’яку шкіру, як у немовляти, зволожувальний лосьйон для тіла Skin Nourishing від Summer Fridays допоможе вам в буквальному сенсі. Ніжна формула збагачена керамідами, що зміцнюють шкірний бар’єр, і достатньою кількістю рослинних олій (какао, карите, виноградних кісточок, аргани і шипшини), щоб ваша шкіра стала м’якшою за шовк. Об’єм 200 мл, орієнтовна ціна 708 грн.

Rare Beauty, Find Comfort Hydrating Body Lotion

Лосьйон для тіла від б’юті-бренду Селени Гомес здатен підкорити вас не лише своїми поживними властивостями, а й приємним ароматом. Він пахне кашеміром і свіжою білизною з легкими нотками деревини, фіалки і ветивера. Запах м’який і ненав’язливий, тож не конкурує з парфумами. У складі такі суперкомпоненти, як ніацинамід, екстракт ашваганди та олія ши. Зволожує до 24 годин і дарує шкірі абсолютний комфорт. Об’єм 250 мл, орієнтовна ціна 1 095 грн.

Medix 5.5, Retinol Body Lotion

Anti-age лосьйон для тіла на основі ретинолу від Medix 5.5 стане знахідкою в догляді за шкірою з акне та пігментацією. Він добре зволожує, допомагає утримувати вологу в клітинах шкіри, робить її м’якою і гладенькою. Завдяки антиоксидантам у складі, засіб допомагає боротися з віковими змінами шкіри. Серед ключових інгредієнтів також вітамін Е, ферулова кислота та олія ши. Має легкий аромат ромашки. Об’єм 444 мл, орієнтовна ціна 745 грн.

Aveeno, Daily Moisturizing Body Lotion

Є вагома причина, з якої щоденний зволожувальний лосьйон Aveeno Daily Moisturizing Lotion отримав премію Allure 2021 Readers ‘Choice Award і вигравав до цього протягом цілого десятиліття: у нього доступна вартість, він не містить ароматів, не спричиняє подразнення, не залишає липкості, забезпечує заспокійливий ефект, допомагає утримувати вологу і підходить навіть для чутливої шкіри. Ключові компоненти – вівсянка і гліцерин. Об’єм 300 мл, орієнтовна ціна 279 грн.

читайте також

La Roche-Posay, Lipikar Balm AP+

Ліпідовідновлювальний бальзам потрійної дії Lipikar Balm AP+ від La Roche-Posay розроблено спеціально для суперсухої шкіри, в тому числі схильної до атопії. Це універсальний засіб на щодень для дітей і дорослих, який моментально зволожує і заспокоює суху шкіру, зменшуючи тим самим свербіж і подразнення. Олія ши, ніацинамід і гліцерин у складі пом’якшують і заспокоюють, в той час як пребіотики регулюють мікробіом шкіри, помітно сприяючи продовженню ремісії. Об’єм 400 мл, орієнтовна ціна 590 грн.

Nécessaire, The Body Lotion

Лосьйон для тіла від Nécessaire з м’яким pH від 4,75 до 5,75 (який відповідає природному рівню pH шкіри) стане хорошим вибором, якщо ви шукаєте не подразливий зволожувальний засіб без віддушок. Він наповнений оліями марули і пінника лугового, екстрактом листя камелії, лінолевою кислотою, гліцерином, ніацинамідом, вітамінами С і Е – усі разом вони борються з сухістю, надають миттєвий пом’якшувальний ефект, зміцнюють шкіру і відновлюють її на довгий час. Об’єм 200 мл, орієнтовна ціна 680 грн.

Clarins, Moisture-Rich Body Lotion

Ніжний зволожувальний лосьйон для тіла Clarins – ще один диво-засіб, розроблений на основі олії ши, органічної малинової води, кислот тамаринда і натуральних полісахаридів вівса. Він досить легкий, щоб шкіра комфортно почувалася під час теплих місяців, але при цьому цілком живильний, щоб допомогти вам впоратися з сухістю. Крім того, у нього тонкий свіжий аромат, в який дуже складно не закохатися. Об’єм 200 мл, орієнтовна ціна 843 грн.

Oribe, Cote d’Azur Restorative Body Creme

Любителям розкішного догляду за тілом радимо звернути увагу на зволожувальний крем-лосьйон Oribe. Він збагачений комплексом рослинних екстрактів та олій (оливи, солодкого мигдалю, ши і жожоба), які глибоко живлять та зволожують дерму, запобігаючи її пересиханню й старінню. Текстура нежирна, легко наноситься і швидко вбирається без відчуття липкості. Засіб залишає на тілі тонку ароматну вуаль культового парфуму Côte d’Azur, що пахне сандалом, жасмином і соковитими цитрусовими. Об’єм 300 мл, орієнтовна ціна 2 540 грн.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також