Топ-5 розкішних новорічних палеток тіней

Кінець продуктивного року і переддень різдвяних свят – саме час порадувати себе новими покупками з розкішних новорічних колекцій макіяжу від люксових брендів. Спеціально до майбутніх свят редакція Beauty HUB пропонує розглянути кращі варіанти для святкового образу з яскравим акцентом на очі. Тон задають розкішні тіні: бірюзові, глибокі сині або шоколадні – вибір за вами.

Guerlain, Palette Golden Bee Christmas Holiday 2020

Guerlain у своїй святковій колекції макіяжу представив палетку Golden Bee, яка гармонійно поєднує 10 різних відтінків – від матових до перламутрових, від базових і повсякденних до більш святкових і яскравих, що ідеально підходять для вечірнього макіяжу. Палітра Golden Bee в елегантному компактному футлярі кольору золота містить також двосторонній аплікатор, що дозволяє рівномірно нанести і розтушувати різні відтінки і створити виразний погляд, що доповнює ваш святковий образ. Орієнтовна вартість 1950 грн.

Givenchy, Black to light palette

Givenchy відзначає святковий сезон ексклюзивною палеткою Black to Light, що складається з трьох тіней для святкових, природних або вишуканих образів. Ніколя Деженн розробив гармонію трьох матових і атласних кольорів, які можна носити окремо, нашаровуючи або змішуючи, щоб зробити контуринг очей. Загалом, палітра пропонує нескінченні комбінації для створення індивідуального образу. Окремої уваги варта формула тіней: вони мають шовковисту текстуру, легко лягають, забезпечуючи комфорт і тривалу стійкість. Орієнтовна вартість 51 .

Yves Saint Laurent Beauty, Palette Couture Color Clutch

Yves Saint Laurent Beauty напередодні Нового року випустили унікальну палітру, яка дозволяє щосили пірнути в б’юті-експерименти. Couture Color Clutch включає в себе 10 відтінків, серед яких чотири відтінки тіней для повік, чотири відтінки рум’ян (деякі з них можна використовувати як контур) і два відтінки хайлайтера – все, що потрібно для розстановки яскравих акцентів на обличчі. Орієнтовна вартість 95 .

Pat McGrath Labs, Mthrshp Mega: celestial divinity

Ще одна героїня нашої вибірки, перша різдвяна палетка тіней від зоряної британської візажистки Пет Макграт. У цій палітрі зібрано 18 відтінків абсолютно на всі випадки життя і для реалізації найсміливіших ідей. Зручно те, що крім 12 яскравих сяючих відтінків палетка містить ще 3 кольори з матовим фінішем. Вони можуть служити базою на кожен день, або ж поєднуватися з шиммерними текстурами, в ті моменти, коли хочеться досягти середнього ефекту між яскравим сяйвом і рутинної матовістю. Орієнтовна вартість 81 €.

Dior, Golden nights limited edition, Golden Show palette 5 couleurs couture

Новорічна колекція макіяжу Golden nights від люксового бренду Dior включає дві палетки макіяжу в традиційному футлярі з 5-ти відтінків. Найбільш універсальною є палітра Golden Show: два світлих відтінки, срібного та ніжно-рожевого кольорів послужать ідеальною базою для будь-якого макіяжу, а коричневий, глибокий оливковий і золотистий кольори допоможуть створити виразний погляд і поставити яскравий акцент на очі. Орієнтовна вартість 60 €.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найцікавіші матеріали Beauty HUB! 

читайте також
Читайте також