Топ-6 речей made in Ukraine, якими варто поповнити літній гардероб

Сукня від Gepur

Якщо й святкувати життя у ці непрості часи, то максимально ефектно. Наприклад, у коктейльній малиновій сукні від Gepur. Плісування надає їй романтичності й легкості, яскравий колір – виразності, а шовкова тканина – повітряності і сяйва. Довжина міні нагадує про тепле літо, яке так хочеться наповнити чудовими моментами.

Топ від MBOCHAROVA

Від цих вишуканих і грайливих топів у дівчат перехоплює дух! Ніжні, ефектні, романтичні і по-справжньому жіночні – влучне доповнення літнього гардеробу. Топи виготовлені із натуральної тканини – мусліну, що робить їх ідеальним елементом образу навіть найспекотнішого літа. Доступні у різних кольорах і принтах: чорний, бежевий, білий та два варіанти зі смачним полуничним малюнком (до слова, наші фаворити).

Босоніжки від Kachorovska

Босоніжки на танкетці універсального молочного відтінку від відомого українського бренду взуття Kachorovska однозначно пасуватимуть вам і цього літнього сезону. Витончені лінії, акуратні ремінці, зручна танкетка і стильний квадратний ніс – той випадок, коли взуття дійсно підкорює серце.

Сет від THE LACE

Стильні й жіночні трикотажні сети від українського бренду одягу THE LACE стануть сучасною базою цього літа. Вкорочений топ на тонких бретелях і трендова спідниця міді прекрасно підійдуть для неспішних літніх прогулянок. Комбінувати можна як з витонченими туфлями-лодочками, так і з грубими сандалями або зручними кросівками. Сети доступні у трьох кольорах: молочному, бежевому і свіжому трав’яному.

Комбінезон від Atelier Handmade

Український бренд одягу Atelier Handmade виробляє всі предмети гардеробу із органічного льону. Це не тільки екологічно, але й надзвичайно комфортно і приємно у використанні. Наприклад, зверніть увагу на вільний комбінезон в шоколадному кольорі з великими карманами для прогулянок і поїздок за місто.

Сукня від Katimo

Літо – пора для легких тканин і пастельних кольорів, тому персикова шовкова сукня у стилі печворк стане витонченим і елегантним компліментом вашому тілу цього літа. Зробити образ більш урбаністичним і повсякденним завжди можна за допомогою жакета оверсайз або довгого тренча.

Підписуйся на нашу сторінку в Instagram та не пропускай найкорисніші відео-матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також