Топ-8 кращих адвент-календарів на грудень 2018

Історія адвент-календарів не така давня, як це може здатися з першого погляду. Спочатку такого роду календарі мали релігійний характер і навіть отримали латинську назву Advent, що в перекладі означає очікування якої-небудь події. Починався релігійний місяць з неділі після дня святого апостола Андрія, за старим стилем це 30 листопада, і тривав аж до католицького Різдва – 25 грудня. На сучасний манер дати трохи зсунулися і негласним правилом вирішили відзначати з 1 по 24 або 25 грудня, так і з’явилося кількість віконець-номерків в майбутньому косметичному «будиночку». Родоначальником адвент-календаря в такому вигляді, який ми знаємо сьогодні, став Герард Ланґ в 1908 році, що випустив у Німеччині друкований екземпляр з подарунками. Протягом ста років адвент-календарі містили в собі солодощі й вірші на релігійну тему. Але за останній десятиліття маркетологи переписали історію, створивши календарі на будь-який смак: для дорослих і дітей, їстівні і косметичні, алкогольні та ювелірні. Однак суть залишилася колишньою, яскрава картонна коробка з 24-25 віконцями або дверцятами, в кожній з яких міні-подарунок. Таким чином, до свята, нехай і не православного, ми рахуємо дні й з дитячим захопленням смакуємо майбутній сюрприз!

Але є в цій історії і ложка дьогтю: більшість православних країн не знайомі з поняттям advent ні в релігійному, ні в косметичному сенсі. Отже, beauty-ринок України може надати вибір не більше ніж з двох-трьох адвент-календарів у вільному продажу. Але тільки зробивши крок в зону duty free, як вас буквально завалять привабливими пропозиціями. Який адвент-календар можна купити у нас і на що звернути увагу закордоном, розповідає редакція Beauty HUB.

Skeyndor, Christmas Advent Calendar

Іспанський бренд Skeyndor став одним з небагатьох марок, які представили адвент-календар з професійною косметикою для обличчя – Christmas Advent Calendar. Цьогоріч можна провести грудень під егідою активного відновлення і живлення шкіри, а все завдяки 24 продуктам-сюрпризам, серед яких: креми, сироватки, маски, концентрати та інші beauty-засоби. Сам календар являє собою книгу сріблястого кольору, всередині якої в хаотичному порядку розташувалися цифри-дверцята, що чекають свого відкриття. Косметичні засоби носять універсальних характер і підходять для всіх типів шкіри. Придбати можна на сайті і в мережі офіційних косметичних магазинів, орієнтовна ціна 3220 грн.

L’Occitane, Beauty Advent Calendar Of Dreams

Французький бренд L’Occitane щороку радує українців різноманітними варіаціями адвент-календарів. Цього року марка у співпраці з креативної студією дизайну Castelbajac оформила календар у вигляді справжньої шкатулки з 24 ящиками, повними косметичних скарбів. Більш того, бренд представив адвент-календар в двох форматах: Luxury і стандарт, які мають однакову кількість подарунків, але в різній ціновій категорії: гелі для душу, креми для рук, мило, молочко для тіла, кубики для ванн, шампуні, кондиціонери і багато іншого. Придбати можна на сайті і в мережі офіційних косметичних магазинів бренду, орієнтовна ціна 2900 грн і 1700 грн відповідно.

Babor, Ampoule Advent Calendar

Німецький бренд Babor кілька років поспіль випускає адвент-календарі, які складаються виключно з бестселерів марки – сироваток різної спрямованої дії, упакованих в скляні ампули. В цьому році різдвяний календар Ampoule Advent Calendar виглядає як велика картонна дошка, прикрашена новорічною ялинкою і, звісно, пронумерованими віконцями. У набір увійшло 24 сироватки, кожна об’ємом 2 мл, що має своє цільове спрямування: інтенсивне зволоження, зменшення токсинів, зміцнення і оздоровлення, насичення киснем і відновлення. Засоби підходять для всіх типів шкіри, починаючи з тридцяти років. Придбати можна на офіційному сайті бренду, орієнтовна ціна 3450 грн.

Kiehl’s, Limited Edition Advent Calendar

Американський бренд Kiehl’s представив лімітований адвент-календар в формі ручної поклажі – валізи, виконаного в стилі ретро Limited Edition Advent Calendar. Оформленням різдвяного набору займався дизайнер Ендрю Беннекер, відомий своїми яскравими ілюстраціями і незвичайними текстурами. У адвент-календар увійшли 24 косметичних бестселера бренду: маски, креми, сироватки, олії і бальзами для губ. Beauty-продукти відповідають різним типам шкіри, тому кожен знайде для себе щось своє. Придбати можна в мережі офіційних магазинів бренду, орієнтовна ціна 2030 грн.

Clarins, Men Advent Calendar

Французький бренд Clarins завжди був особливою косметичної маркою, яка знає, як підкорити серця мільйонів жінок, але щоб ще і на чоловічу половину населення зазіхати? Браво! У цьому році бренд представив чоловічу версію адвент-календаря Men Advent Calendar, яка представляє собою піраміду з пронумерованими висувними осередками. Відрізняється календар від жіночого варіанту тільки кількістю святкових днів і, отже, подарунків в даному Адвент всього 12. Подарунки-сюрпризи розраховані на комплексний грумінг: умивання, зволожуючі креми, олії і сироватки, а також засоби для гоління. Набір універсальний як за типом шкіри, так і за віковими обмеженнями. Придбати можна закордоном і в зоні duty free, орієнтовна ціна $65.

NYX, Sugar Trip 24 Days of Beauty Advent Calendar 2018

Професійний косметичний бренд NYX випускає адвент-календарі кожен рік, іноді присвячуючи всю колекцію одному beauty-засобу, іноді збираючи набір з бестселерів марки. Sugar Trip 24 Days of Beauty Advent Calendar присвячений мультфільмам і казкам, прекрасним феям і лиходіям, є яскравою картонною книгою з віконцями. Двадцять чотири дні й стільки ж косметичних сюрпризів, серед яких: хайлайтери, тіні, матові і рідкі помади, олія для губ і блиск-бальзам. Варто відзначити, що і футляри beauty-засобів продовжують тему Sugar Trip і представлені лімітованим тиражем. Придбати можна закордоном і в зоні duty free, орієнтовна ціна $55.

The Ritual, Advent Deluxe Advent Calendar Countdown To Christmas

Голландський косметичний бренд The Ritual, в основі якого лежить східна філософія гармонії душі та тіла, представив різдвяний адвент-календар у формі класичної ялинки з іграшками – Advent Deluxe Advent Calendar Countdown To Christmas. У кожної ялинкової прикраси є своя цифра – день розпакування, а на самій верхівці, всередині зірки, ховається головний приз. Серед 24 beauty-подарунків можна знайти: ароматизовані свічки, парфуми, креми для рук і тіла, гелі для душу та багато іншого. Придбати можна закордоном і в зоні duty free, орієнтовна ціна $90.

The Body Shop, 25 Days Of The Enchanted Advent Calendar

Британський бренд The Body Shop має широку аудиторію шанувальників серед українців, і це при тому, що офіційних магазинів у нас зроду не було, але ми сподіваємося на їхню появу! В цьому році створили адвент-календар під натхненням казкового лісу з незвичайними тваринами – 25 Days Of The Enchanted Advent Calendar, який являє собою книгу з описом і висувними полками-номерками. Варто зазначити, що цей адвент більше на один подарунок всіх вище заявлених календарів, що не може не радувати, а також має 14 повнорозмірних косметичних засобів: гель для душу, лосьйон для тіла, крем для рук, очищувальну маску для обличчя та багато іншого. Придбати можна закордоном і в зоні duty free, орієнтовна ціна $110.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також