Важливо знати: фази Місяця у червні 2021 року

Залежно від того, у якій фазі знаходиться Місяць, астрологи дають рекомендації, якими видами діяльності і коли найкраще займатися.

Перший місяць літа, червень 2021 року, принесе багато сприятливих днів для робочої діяльності, а також періоди, які чудово підходять для повного релаксу і планування подорожей. Редакція Beauty HUB пропонує ознайомитися з календарем місячних фаз і відповідно до нього вдало спланувати наступні 30 днів.

Місячний календар на червень 2021 року

1 червня 2021 року — вівторок 

Фаза Місяця – убутний Місяць, Місяць у Водолії

Місячний календар прогнозує, що перший день червня може зустріти вас неочікуваними труднощами. Але сьогодні гарний день, щоб провести хоча б трохи часу наодинці з собою й зайнятися творчою діяльністю.

2 червня 2021 року — середа 

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць у Рибах

2 червня хороший час для вирішення рутинних справ, на які зазвичай не вистачає часу, а також для того, щоб закрити питання з фінансами. Вільний час присвятіть активному відпочинку або творчості.

3 червня 2021 року — четвер 

Фаза Місяця — убутний Місяць (третя чверть), Місяць у Рибах

Цей день ідеально підійде для аналізу вашого досвіду як у роботі, так і в особистому житті. На основі цього у вас можуть виникнути цікаві висновки або нові рішення.

4 червня 2021 року — п’ятниця 

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць в Овні

У цей день постарайтеся утриматись від активної діяльності і нових починань: на вашому шляху можуть постати серйозні перепони. Якщо є можливість, займіться вирішенням питань, що потребують творчого підходу, а вечір витратьте на самоосвіту.

5 червня 2021 року — субота 

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць в Овні

Важливі переговори та ділові зустрічі — не найкращий план на цей день. Сьогодні висока ймовірність конфліктів і непорозумінь, тож плануйте свій час так, щоб мінімально контактувати з людьми.

6 червня 2021 року — неділя 

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць у Тельці

Фаза Місяця сприятлива для проведення фінансових операцій і вирішення справ, пов’язаних із юриспруденцією. Вкладення в матеріальні речі чи освітні проєкти повністю виправдають себе і призведуть до збільшення вашого доходу.

7 червня 2021 року — понеділок 

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць у Тельці

Дослухайтеся до своєї інтуїції, сьогодні вона може вам підказати багато важливих речей. У вас з’явиться хороша можливість поглянути на все абсолютно з іншої точки зору і виявити щось раніше втрачене з поля зору.

8 червня 2021 року — вівторок 

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць у Тельці

Сприятливий день для активної робочої діяльності. Сьогодні ви особливо добре впораєтеся з “земними” справами, які потребують сфокусованості.

9 червня 2021 року — середа 

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць у Близнюках

День сприятливий для налагодження нових ділових контактів і укладання домовленостей. Покладайтеся на свою інтуїцію, сьогодні вона вас не підведе!

 10 червня 2021 року — четвер 

Фаза Місяця — новий Місяць, Місяць у Близнюках

День напередодні нового Місяця сприятливий для складання планів. Однак будьте реалістом і задумуйте лише те, що зможете втілити у найближчому майбутньому. Раніше редакція Beauty HUB публікувала поради щодо цілепокладання.

11 червня 2021 року — п’ятниця 

Фаза Місяця — висхідний Місяць, Місяць у Раку

Перший день висхідного Місяця один із найсприятливіших днів у місяці для робочої активності. Справи, зроблені сьогодні, обов’язково принесуть плоди в тому випадку, якщо ви виконаєте їх на совість.

12 червня 2021 року — субота

Фаза Місяця — висхідний Місяць, Місяць у Раку

Цей день сприятливий для справ, які потребують інтелектуальної активності і креативного підходу. Не бійтеся говорити про гроші і ставити цілі, пов’язані з фінансами.

13 червня 2021 року — неділя 

Фаза Місяця — висхідний Місяць, Місяць у Раку

Вдень зосередьтеся на рутинних справах, а у вільний час сплануйте якісний відпочинок. Навіть хороший сон допоможе організму зарядитися енергією й перезавантажити мозок.

читайте також

14 червня 2021 року — понеділок 

Фаза Місяця — висхідний Місяць, Місяць у Леві

Сьогоднішній день створений для енергійної та динамічної роботи: почніть новий проєкт, навчання чомусь новому. Будь-які маніпуляції з грошима увінчаються успіхом.

15 червня 2021 року — вівторок 

Фаза Місяця — висхідний Місяць, Місяць у Леві

Астрологи вважають, що 15 червня саме той день, який називають найбільш енергетично сприятливим у місяці. Не бійтеся будувати сміливі плани! Небесні тіла допоможуть вам досягти успіху.

16 червня 2021 року — середа 

Фаза Місяця — висхідний Місяць. Місяць у Діві

Сьогодні озбройтеся уважністю до деталей, активністю та самоорганізованістю. Ці якості зроблять ваш день надзвичайно плідним і принесуть приємні сюрпризи. 

17 червня 2021 року — четвер 

Фаза Місяця — висхідний Місяць, Місяць у Діві

Цей день сприятливий для справ, які потребують інтелектуальної активності й оперативної реакції. Але на особистому фронті вас можуть чекати невдачі.

18 червня 2021 року — п’ятниця 

Фаза Місяця — висхідний Місяць, Місяць у Терезах

Сьогодні не надто вдалий день, щоб навантажувати себе відповідальними завданнями, глобальними справами і новими починаннями. Після робочого дня влаштуйте перезавантаження для тіла і розуму.

19 червня 2021 року — субота

Фаза Місяця — висхідний Місяць, Місяць у Терезах

Спробуйте проаналізувати свої недавні помилки та останні невдачі. Зроблені висновки допоможуть вам досягти нових висот.

20 червня 2021 року — неділя 

Фаза Місяця — висхідний Місяць, Місяць у Терезах

Настав час для відпочинку від рутини. Астрологи радять поставити акцент на вивченні чогось нового: знання швидко засвояться і принесуть гарні плоди.

21 червня 2021 року — понеділок 

Фаза Місяця — висхідний Місяць, Місяць у Скорпіоні

21 червня астрологи називають найбільш енергетично сприятливим днем у місяці. Саме час планувати нові досягнення, складати список бажань і братися до виконання задуманого. Небесні тіла допоможуть вам досягти успіху.

22 червня 2021 року — вівторок

Фаза Місяця — висхідний Місяць, Місяць у Скорпіоні

Фаза Місяця сьогодні сприяє успіху всіх нових починань. Організація події, запуск нового проєкту, заняття новим хобі або перший день на новій роботі минуть без особливих труднощів.

23 червня 2021 року — середа

Фаза Місяця — висхідний Місяць, Місяць у Стрільці

Сьогодні мозок може бути трохи затуманений абстрактними мріями. Для того, щоб не потрапити в халепу, намагайтеся сконцентруватися на рутинних справах, не починаючи нічого нового.

24 червня 2021 року — четвер

Фаза Місяця — повний Місяць, Місяць у Стрільці

У день повного Місяця може підводити здоров’я, тож не плануйте гучних вечірок і активних розваг. Натомість проведіть вечір наодинці з собою або з рідними людьми і постарайтесь розв’язати усі питання, пов’язані з юриспруденцією та органами влади.

25 червня 2021 року — п’ятниця 

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць у Козерозі

Перший день убутного Місяця буде сприятливим для прийняття важливих рішень і продумуванні робочих планів. Якщо прагнете самовдосконалення, у другій половині дня виділіть час для самоаналізу.

26 червня 2021 року — субота

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць у Козерозі

Сьогоднішній день подарує вам високий рівень самокритичності. Це допоможе проаналізувати поточні справи та проєкти, виявити слабкі сторони і зайнятися здобуттям необхідних навичок.

27 червня 2021 року — неділя

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць у Водолії

Місячний календар на червень 2021 року вказує на те, що сьогодні дуже гармонійний день. Тому вносьте у свої плани ті справи, які мусите виконати блискуче, і заплануйте зустріч з людьми, на яких бажаєте справити гарне враження.

28 червня 2021 року — понеділок

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць у Водолії

Сьогодні важливо сконцентруватися на буденних справах, а от нові починання можна відкласти на декілька днів. Фаза Місяця може дещо викривити ваше сприйняття реальності.

29 червня 2021 року — вівторок

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць у Рибах

У цей день можуть виникнути проблеми, для вирішення яких потрібно проявити максимальну стриманість і холоднокровність.

30 червня 2021 року — середа 

Фаза Місяця — убутний Місяць, Місяць у Рибах

Сьогодні велика ймовірність конфліктів із близьким оточенням. Постарайтеся не розвивати суперечки і утримайтеся від дебатів.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також