Венеціанський кінофестиваль-2021: 20 найкращих образів першого дня

Венеціанський кінофестиваль — подія, на якій представляють найбільш очікувані фільми року і вручають одну з найпрестижніших нагород «Золотий лев» тим, хто зробив значний внесок у кіномистецтво. Не менш важлива частина фестивалю — вихід на головну червону доріжку Італії, на якій зірки красуються в ретельно підібраних образах, з ідеальними зачісками та макіяжем.

На відкритті 78-го Венеціанського кінофестивалю багато зірок віддали данину класиці. Багато хто обрав сукні в чорному, білому або червоному кольорах, ще раз довівши, що ці варіанти завжди мають розкішний вигляд. Наприклад, іспанські акторки Пенелопа Круc та Мілена Сміт обрали вечірні вбрання в чорно-білих кольорах, розроблені французькими дизайнерами, й отримали море компліментів у соцмережах за вишукані луки. Барбара Палвін та Сара Сампайо також постали на червоній доріжці в чорних сукнях. Сукня Барбари мала ефектний вигляд завдяки блискучій облямівці, а вбрання Сари мало розшиті шлейки, які додали образу оригінальності. Супермодель Адріана Ліма та акторка Махіра Абделязіз знову нагадали, що «червоне на червоному» завжди гарна ідея, одягнувши образи total red.

Західні медіа встигли охрестити Венеціанський кінофестиваль «парадом італійських брендів», адже більшість знаменитостей одягли сукні італійських дизайнерів, віддавши данину країні, у яку вони прибули. Мабуть, найбільше уваги вчора отримав Джорджо Армані: у сукнях Armani Privé по червоній доріжці пройшлися моделі Грета Ферро, Сара Сампайо, Медісін Райан і Барбара Палвін. Актори не забули і про інших талановитих італійців: Хелен Міррен та Бьянка Балті з’явилися на відкритті кінофестивалю в сукнях Dolce & Gabbana. Синтії Еріво стиліст вибрав блискуче вбрання від Atelier Versace.

Б’юті-образи на кінофестивалі вирізнялися лаконічністю. Практично всі акторки вийшли на червону доріжку з класичними локонами, пучками або й зовсім прямим волоссям без трендових аксесуарів і вигадливих кучерів. Макіяж більшості зірок обмежувався класичними стрілками й нюдовими помадами. Максимум — червоні губи або smoky eyes. Таким стриманим вибором зірки ніби хотіли показати, що для світських виходів немає нічого більш елегантного, ніж класика.

Редакція Beauty HUB представляє вашій увазі найкращі образи зірок із червоного хідника Венеціанського кінофестивалю-2021.

Пенелопа Крус в Chanel Couture

Фархана Боді в Adenfashion

Фатіма Албанаві в Tony Ward

Сара Сампайо в Giorgio Armani

Синтія Еріво у Versace

Джоржина Родрігес в Ermanno Scervino

Махіра Абделязіз в Valentino

Адріана Ліма в Etro

Кірстен Данст в Salvatore Ferragamo

Ізабель Юппер в Armani Privé

Б’янка Балті в Dolce & Gabbana

Анна Делло Руссо в Ermanno Scervino

Мілена Сміт в Balmain

Гретта Ферро в Armani Privé

Барбара Палвін в Armani Privé

Гелен Міррен в Dolce & Gabbana

Вірджинія Ефіра в Christian Dior Haute Couture

Маріакарла Босконо в Jean Paul Gaultier Couture

Сара Гадон в Armani Privé

Джейн Кемпіон в Prada

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також