Весняні тренди манікюру 2023, на які варто звернути увагу

Весняні nail-тенденції завжди приваблюють і звертають на себе увагу, адже нарешті після довгої зими можна віддавати перевагу барвистим кольорам нігтів, а також ніжній пастелі, квітковим мотивам та іншим ефектним акцентам. Ми зібрали в цьому матеріалі найбільш популярні серед зірок, інфлюенсерів і nail-майстрів тренди манікюру, до яких обов’язково варто прислухатися.

Магнетичний хром

Хромові, або глазуровані нігті – найбільш гучний тренд манікюру не тільки цієї весни, але й 2023 року в цілому. При цьому хромовий манікюр може бути виконаним у різних варіаціях – від блискучих спалахів до приглушених хромових відблисків і навіть напівпрозорого покриття. Іще одна ідея – покриття хромом інших кольорів лаку, щоб досягти сяйливого ефекту. Цієї весни спробуйте молочний або кремовий відтінок із хромованим покриттям для витонченого глянцевого манікюру.

Квіти на нігтях

Весною квіти розпускаються на кінчиках наших пальців, і ми дуже тішимося цією тенденцією кожного року. Бо що може бути тендітнішим, ніжнішим і веснянішим за ніжні пелюстки? Вишукані квіткові мотиви у вінтажному стилі були присутні на подіумах весна-літо 2023, але якщо ви не готові поринати у минуле, більш сучасні варіації флористичних малюнків, наклейок і стемпінгу прийдуть на допомогу.

Вау-ефект

Дівчата, які люблять яскравий манікюр, точно будуть у захваті, адже цієї весни у кольорі собі точно не варто відмовляти. Неоново-салатові, кобальтово-сині і лимонадно-жовті відтінки лаку у топі, тому сміливо використовуйте їх найближчі теплі місяці. Якщо ви хочете, щоб ваші нігті виглядали надзвичайно яскраво та неоново, нанесіть білий базовий шар під обраний відтінок, а потім нанесіть два-три шари кольорового лаку для нігтів.

Мікрофренч

Французький манікюр ніколи не вийде з моди, адже з кожним роком з’являється все більше і більше його сучасних варіацій. Якщо ви бажаєте спробувати оновлену версію, попросіть nail-майстра зробити мікрофренч. Виберіть свій улюблений колір (він може бути яскравим або нейтральним) або ж віддайте перевагу райдужному манікюру, якщо вам важко обрати тільки один відтінок цієї весни.

Натуральний манікюр

Здорові нігті завжди актуальні, і ця весна не стала винятком. Напівпрозорий перламутровий манікюр був найбільш затребуваним і улюбленим на подіумах і в модних кампаніях сезону. Щоб надати нігтям натурального вигляду, нанесіть один або два шари напівпрозорої молочно-кремової або ніжно-рожевої бази. Це ваші нігті, але краще.

Прикраси для нігтів

Останніми роками прикраси для нігтів стають все більш звичайним явищем і скоро будуть виглядати не дивніше, ніж сережки для вух чи браслети для зап’ясть. Кліпси і кільця для нігтів навіть звичайний однотонний манікюр роблять цікавим і оригінальним, проте nail-майстри в такому випадку радять не проколювати власні нігті, а краще використати тіпси або наростити потрібну довжину гелем чи акрилом.

Negative Space

Манікюр у стилі Negative Space повертається до трендів 2023 року, і ми за ним, сказати чесно, скучили. В цьому випадку кольором покривається не весь ніготь, а тільки його частина, при цьому кольорові елементи створюють собою певний малюнок, принт або форму. Цієї весни віддавайте перевагу абстрактним малюнкам або, наприклад, чорно-білому модному манікюру Ванесси Хадженс, який вона продемонструвала на церемонії нагородження «Оскар».

Підписуйтеся на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також