Як прибрати носогубні складки: 5 корейських масок

Tony Moly Mr. Charlie’s Smile Line Patch

Кумедні гідрогелеві патчі у вигляді вусиків Чарлі Чапліна навряд чи впораються з глибокими складками в носогубній області, але зволожити зневоднену шкіру і розгладити сухі зморшки цілком здатні. Містять гідролізований колаген, екстракт ірландського моху, чорниці та півонії. За 10-бальною шкалою фотогенічності – тверда десятка. Не дуже добре тримаються на шкірі, тому рекомендуємо наклеїти і лежати.

Skinfood Pomegranate Collagen Lip Line Mask

Широкі патчі Pomegranate Collagen від Skinfood щільно охоплюють носогубні складки і шкіру навколо них, не зісковзують і не відклеюються під час руху. З ними цілком можна займатися звичайними справами і навіть танцювати. Містять екстракт граната, який стимулює вироблення клітинами аквапоринів, через які волога проникає всередину. Патчі просякнуті колагеном, ніацинамідом і аденозином. Зміцнюють ліпідний бар’єр і злегка освітлюють. Гарні для сухої, чутливої шкіри з проблемами ліпідної мантії.

Mediheal Timetox Gel Smile Line Patch

Ця локальна маска не просто зволожує, але і дає яскраво виражений ліфтинг-ефект в носогубній зоні. У складі: морський колаген, цераміди, аденозин, пептиди і фактори росту. В упаковці п’ять пар прозорих широких патчів, які добре приклеюються й не сповзають при русі. Тримати патчі на обличчі рекомендовано не звичні 15-20, а не менше 40 хвилин.

Holika Holika Spot Band Smile Zone Patch

Листові патчі для зміцнення шкіри в області посмішки. Зволожують, розгладжують, вирівнюють колір шкіри, прибирають пігментацію і лущення. Містять винну кислоту, ніацинамід, екстракт стучкового перцю і гідролізований колаген. Рекомендується тримати не менше 30 хвилин. Не сповзають і не відклеюються.

Seсret Key Gold Racoony Hydrogel Eye & Spot Patch

Багатофункціональні гідрогелеві патчі-єноти знадобляться, якщо треба швидко освіжити і зволожити обличчя. Гарні в поїздках і перельотах. Серед активних компонентів – аденозин, колаген, колоїдне золото, екстракт троянди, камелії і розмарину. Можна клеїти під очі, навколо губ, між брів і на щоки. Але при цьому прийняти горизонтальне положення, тому що гідрогелеві патчі схильні до відклеювання і ковзання. Добре справляються з набряками, слідами втоми. В баночці 90 штук.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Фото: Shuttesrtock

Читайте також