Є тренд: топ-7 помад в стилі 80-х

Бажаєте створити унікальний образ і виділятися з натовпу? З цією місією допоможуть чудово впоратися відповідні відтінки помад для губ. У нашій добірці ви знайдете варіанти на будь-який смак – від вічно популярної фуксії й універсального золотого кольору до електричного синього і фіолетового перламутру.

Yves Saint Laurent, Tatouage Couture Liquid Lipstick 

Рідка помада з оксамитовим фінішем від Yves Saint Laurent являє собою гібрид зволожувального блиску і тинту для губ. Текстура легка, колір дуже пігментований, а стійкість вражає. Для образу в стилі ретро ідеально пасуватиме яскраво-рожевий відтінок Rose Ink з неоновим підтоном. (Про те, як наш б’юті-редактор ділилася своїми враженнями про матову помаду YSL Rouge Pur Couture The Slim, читайте тут). Об’єм 6 мл, орієнтовна Вартість 1 367 грн.

Chanel, Le Rouge Crayon de Couleur

Помада в форматі олівця – необхідний засіб убудь-який косметичці. Її зручно наносити без контуру навіть у русі. Шовковиста текстура Le Rouge Crayon de Couleur від Chanel забезпечує комфорт на губах протягом дня, а атласна обробка робить образ більш спокусливим. Придивіться до яскравого малинового відтінку Framboise. Об’єм 1.2 г, орієнтовна ціна 920 грн.

M.A.C, Grand Illusion Glossy Liquid Lipcolour

Рідка губна помада з голографічним ефектом однозначно не залишить вас непоміченою. M.A.C. створили крутий засіб для ретровечірок – Grand Illusion Glossy Liquid Lipcolour в незвичайних шимерних кольорах. Є зелений, оранжевий, золотий, графітово-синій, але найбільш пасує до тренду на 80-і – фіолетовий Queen’s Violet. Якщо ви не любите липкі текстури, цей засіб навряд чи вам підійде. Об’єм 5 мл, орієнтовна ціна 746 грн.

Mary Kay, Unlimited™ Lip Gloss

Новий блиск для губ Unlimited® від Mary Kay зволожує, має приємну текстуру, рівномірно наноситься і має тривалу стійкість. У лінійці багато різноманітних відтінків і три варіанти покриття на вибір: кремове, перламутрове та сяйне. Універсальний шимерний Fancy Nancy, наприклад, додасть червоним і темним помадам гарний золотий блиск. Об’єм 3.84 мл, орієнтовна ціна 390 грн.

Urban Decay, Long-Lasting Water-Resistant Lip Topcoat Fever

Лінійка цих рідких засобів замислювалася брендом Urban Decay як верхній шар для помади, хоча його можна наносити як блиск для губ. Сяйні, мерехтливі й голографічні фініші вмить надають будь-якого кольору на губах ультрамодного ефекту в стилі 80-х. Липка гелева текстура сумісна з будь-якою помадою. Один з найяскравіших і насичених відтінків палітри – глибокий пурпурно-синій Monarchy. Об’єм 4.7 мл, орієнтовна ціна 700 грн.

Marc Jacobs Beauty, Le Marc Liquid Lip Crayon

Стійка помада-олівець Marc Jacobs дає дуже яскраве і щільне покриття в одне нанесення. Фініш, що матує, придатний як для самостійного нанесення, так і для створення модного ефекту омбре на губах в поєднанні з іншими помадами. Відтінки чудово поєднуються з різними відтінками шкіри. Електричний рожевий колір Flaming-Oh ніколи не буде зайвим у вашому б’юті-арсеналі. Об’єм 2 г, орієнтовна ціна 650 грн.

Too Faced, La Crème Mystical Lipstick Mermaid Tears

Поряд з неоновими і червоно-коричневими помадами в моді 80-х також були популярні бліді блиски з блакитним і фіолетовим відливом. Такі можна знайти в лінійці кремових помад-хамелеонів від Too Faced. Нам подобається бузково-блакитний Unicorn Tears і лілово-срібний Mermaid Tears. Ці відтінки на 100% створені для ефектних ретрообразів! Об’єм 3.2 г, орієнтовна ціна 575 грн.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також