Жовті тіні для повік: як носити головний тренд літа 2021

Літо — період, коли весь світ масово переходить на «веселіші» відтінки. Цього сезону яскраві барви стали особливо популярними саме у макіяжі. Багато моделей дефілювали на Тижнях моди з оригінальними стрілками ультрамаринового кольору, мандариновими помадами або жовтогарячими рум’янами. Особливо зіркам та інфлюенсерам полюбилися тіні для повік у лимонних, шафранових, грушевих й золотистих відтінках.

«Жовті тіні так прекрасно перегукуються з літнім сонячним промінням!» — коментує нову тенденцію знаменита американська візажистка Ерін Парсонс, яка часто робить макіяж сестрам Хадід та іншим моделям. В інтерв’ю для британського Vogue Ерін зізнається, що в цьому сезоні їй подобається розбавляти жовтими тінями або жовтогарячим гліттером легкий нюдовий макіяж.

«Жовтий акцент на повіках цілком може претендувати на роль головного і єдиного в макіяжі. Тому решту частин обличчя я зазвичай залишаю максимально природними. Я обов’язково вирівнюю відтінок шкіри, додаю йому сяйва за допомогою хайлайтера. Перед тим, як працювати з яскравими тінями, я завжди наношу на повіки спеціальну базу, яка зберігатиме цікавий відтінок тіней і забезпечить макіяжу стійкість. Моя порада: не варто занадто сильно розтушовувати тіні. Просто легко торкайтеся пензликом із продуктом повік і дозвольте оригінальному кольору розкритися», — розповідає зіркова візажистка.

Також Ерін радить після нанесення акцентних тіней промалювати вії чорною тушшю. Вона допоможе розбавити жовтий колір, зробить очі візуально більшими й подарує макіяжу довершеність.

Макіяж із вкрапленням жовтого чудово можна вписати як у повсякденний, так і у святковий образ. У першому випадку варто обрати нюдову помаду або блиск для губ і стримане вбрання. У другому — погратися з відтінками одягу, манікюру або аксесуарів. Якщо ви хочете зробити сміливий акцент саме на макіяжі, можете поєднати жовті тіні з іншими тропічними відтінками: помаранчевим, лаймовим або грейпфрутовим, нанісши їх на різні частини повік. Такий тропічний мікс — чудове рішення для вечірнього образу.

Косметичні бренди вже встигли урізноманітнити свій асортимент усіма відтінками золотого, лимонного, ананасового й навіть бурштинового. Саме такі тони стануть вірними помічниками у створенні трендового літнього образу.

Glossier, Skywash, Lawn
Nars, Single Eyeshadow, Douro
L'Oreal Paris, Color Queen, 24
Fenty Beauty, Killawatt Freestyle Highlighter, Trophy Wife
MAC, Pigment, Rock-It Yellow

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також