Зволожуючий тонік для обличчя: огляд найкращих засобів

Тонік – засіб, який використовується для тонізації обличчя. Його прийнято наносити на шкіру після етапу очищення за допомогою ватного диска, вранці і ввечері. Найперше, засіб призначений для зволоження і тонізації, а вже потім для надання шкірі матовості та свіжості. Не варто тонік плутати з лосьйоном. Лосьйон схожий за зовнішнім виглядом і консистенцією, проте має абсолютно інші властивості – перш за все він очищає, а не зволожує. Тому один з цих засобів не може бути замінений іншим або придбаний замість іншого. У них різне призначення.

Якщо ж вам все-таки необхідний засіб, який зволожить, а також освіжить шкіру обличчя – редакція Beauty HUB зібрала для вас топ-6 найкращих і затребуваних засобів в світі тонізації і зволоження.

Marie Fresh Cosmetics, зволожуючий тонік для обличчя

Зволожуючий тонік від Marie Fresh Cosmetics розроблений спеціально для сухої шкіри, яка часто відповідає на очищення сухістю та стягнутістю. Його основна мета – відновити pH після вмивання, запобігти зневодненню і подарувати обличчю свіжий вигляд. Приємним бонусом є натуральні заспокійливі активи і такі, що загоюють, у складі засобу: гідролат жасмину і екстракт алое вера. Ці компоненти вирівнюють тон шкіри і текстуру шкіри, усувають почервоніння і знижують чутливість до негативного впливу зовнішніх факторів. Об’єм 150 мл. Орієнтовна ціна 264 грн.

Lancome, Tonique Confort

Ідеальний засіб для проведення етапу тонізації надав нам бренд Lancome. Tonique Confort – засіб, який націлений на екстразволоження і надання свіжості шкірі. Більше з тим, тонік від Lancome дбайливо очищає суху шкіру від забруднень і зайвого шкірного сала, обдаровуючи її м’якістю і комфортом, а також відновлює гідроліпідний шар дерми, який відповідає за збереження вологи в шкірі. Засіб підходить для сухої і чутливої шкіри. Тонік рекомендується використовувати двічі на день: вранці і ввечері. Об’єм 200 мл. Орієнтовна вартість 1000 грн.

Linda Kristel,Tonique Hydratant Douce

Tonique Hydratant Douce – засіб, призначений для сухої, нормальної і чутливої шкіри. Тонік здатний зняти подразнення, пом’якшити шкіру обличчя, шиї та зони декольте, зволожує дерму, звужує пори, а також заспокоює шкіру. До складу засобу входять: екстракт листя берези, олія шавлії, екстракт крамерії, олії лаванди і розмарину. Завдяки вітаміну В5, тонік сприяє загоєнню ран і невеликих пошкоджень. Об’єм 100 мл. Орієнтовна ціна 896 грн.

Estee Lauder, Nutritious Super-Pomegranate

Зволожуючий тонік Nutritious Super-Pomegranate від Estee Lauder з комплексом антиоксидантів подарує шкірі здорове сяйво. Завдяки подвійній концентрації граната, зібраного в басейні Середземного моря, який пройшов восьми етапну обробку методом холодної екстракції, тонік інтенсивно зволожує і додає життєвої енергії шкірі. Більш того, продукт виводить токсини і насичує вологою шкіру. Об’єм 200 мл. Орієнтовна ціна 1920 грн.

Bobbi Brown, Hydrating Face Tonic

Унікальний б’юті-продукт, призначений для зволоження, очищення, відновлення, пом’якшення та заспокоєння шкіри – тонік від Bobbi Brown. Його необхідно нанести на ватний диск, а потім протерти ним очищене обличчя круговими рухами. Якщо ви шукали засіб, який виконує відразу кілька функцій – вітаємо! – це він. Засіб особливо добре підійде для сухої або чутливої шкіри. До складу тоніка входять: огірок, ромашка, корінь солодки, листя алое, листя лаванди, а також вітамін В, які в комплексі не тільки очищають і зволожують шкіру, але і роблять її м’якою, сяючою і оксамитовою. Об’єм 200 мл. Орієнтовна вартість 1050 грн.

Jurlique, Signature Moisturising Lotion

Лосьйон від бренду Jurlique швидко і легко всмоктується в шкіру та ідеально підходить для щоденного використання. Його потужні рослинні інгредієнти розгладжують зморшки, зволожуючи і захищаючи шкіру, роблячи її більш молодою і пружною. Клінічно доведено, що зволожуючий лосьйон Signature Moisturising Lotion вирівнює тон шкіри і надає їй здорового сяйва. Ключовими перевагами б’юті-засобу є: легка текстура, великий вміст рослинних компонентів та антиоксидантів на натуральній основі. Об’єм 50 мл. Орієнтовна вартість 2822 грн.

Babor, Thermal Toning Essence

Тонізаціїя, зволоження і заспокоєння – головне тріо властивостей, які має б’юті-засіб Thermal Toning Essence. Продукт включає комплекс Anti-OX, а також великий спектр мінералів і мікроелементів. Спеціальний полімер зміцнює бар’єрну функцію і забезпечує додаткове зволоження. Крім того, тонік зміцнює природний захисний бар’єр шкіри після очищення і є оптимальним засобом, який готує шкіру до подальших етапів догляду. Об’єм 200 мл. Орієнтовна вартість 1100 грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також