7 кращих парфумів із запахом кави

Уявіть собі п’янкий аромат вашої улюбленої кав’ярні або перший ковток чорної кави зранку, який ви п’єте за неквапливим сніданком, налаштовуючись на новий день. Уявили? А тепер подумайте, як було б добре мати такий запах під рукою.

Аромати з нотою кави – наче затишна ковдра для нашого нюху. Вони огортають тіло теплим, заспокійливим запахом смажених зерен і дарують абсолютне задоволення. І вам зовсім не обов’язково бути шанувальником самого напою, щоб оцінити всю красу його привабливого димного аромату. Можливо, саме в нашій добірці ви знайдете свій ідеальний парфум із запахом кави.

Maison Margiela, Replica Coffee Break

Туалетна вода Coffee Break від нішевого парфумерного бренду Maison Margiela спричиняє миттєву ностальгію за кава-брейками. Композиція поєднує в собі заспокійливі акорди зерен арабіки, яблука, лаванди, молочного мусу й ванілі, які огортають шкіру солодкими й затишними нотками, але при цьому в ароматі є свіжі відтінки м’яти та лимона. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна 3 917 грн.

Kilian, Intoxicated

Якщо ви віддаєте перевагу чорній каві з додаванням цукру, унісекс-аромат Intoxicated від Kilian – майже те саме, тільки у флаконі. Парфум наповнений теплими та пряними нотами кориці, кардамону й мускатного горіха, завдяки чому пахне, як філіжанка свіжозвареної кави по-турецьки. Проте його шлейф звучить м’якше, на відміну від традиційного східного напою, завдяки солодкій карамелі у фіналі. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 8 125 грн.

Yves Saint Laurent, Black Opium

Східно-пряний Black Opium від YSL – класика рок-н-ролу, яка підкреслює таємничу та темну сторону своєї володарки. Багато хто очікує, що це потужний аромат лікеру й важких спецій, але насправді це чуттєве поєднання гурманських і деревних нот, таких як ваніль, кава та пачулі. Солодкий, сміливий і, безперечно, зухвалий, цей ароматний мікс зробить вас магнітом для компліментів на вечірці. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 2 172 грн.

читайте також

Dolce & Gabbana, The Only One

Східна композиція The Only One – квітка на шкірі, що немов розпустилася. Спочатку парфум розкривається свіжістю фіалки й бергамота, а потім спокушає насиченими нотами кави й ірису. Завершують піраміду теплі акорди ванілі та пачулі, які надають диким контрастам аромату заспокійливий, тактильний характер, схожий на ніжні обійми. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 1 494 грн.

Jo Malone London, Black Vetyver Café Cologne

Бренду Jo Malone London вдалося створити парфум із запахом кави, який з першого знайомства підкорює шанувальників бадьорого напою. Black Vetyver Café натхненний ароматом обсмажених кавових зерен – він такий само димний, трохи гіркуватий, але приємний для всіх органів чуття. Ноти спецій і цитрусових гармонійно доповнюють його аромат. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна 3 920 грн.

Hugo Boss, Boss The Scent Absolute For Her

Парфум Hugo Boss перенесе вас у затишну кав’ярню десь у середині зими, де неймовірний смак теплої кави зігріває, бадьорить і покращує настрій. Аромат прикрашено солодкими акордами меду й ванілі, а свіжий старт із персика та сплеск ветивера у фіналі не дають втратити зв’язок із реальністю. Об’єм 30 мл, орієнтовна ціна 2 638 грн.

Trussardi, Le Vie Di Milano Passeggiata In Galleria Vittorio Emanuele II

У ніжно-деревному ароматі від відомого бренду Trussardi, присвяченому галереї Віктора Еммануїла II, сплелися відтінки лісового горіха, гіркі акценти кави й таємнича пікантність кориці. Разом з м’якою насолодою кокоса, п’янкою туберозою, хвойним кедром й абрикосовими акцентами арабського жасмину вони створюють чарівний богемний аромат, перед яким практично неможливо встояти. Об’єм 100 мл, орієнтовна ціна 6 716 грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також