7 засобів з вітаміном С, які повинні бути у вашій косметичці

Вчені давно довели, що вітамін C є цінним джерелом молодості для нашої шкіри. Цей суперкомпонент рекомендують використовувати в будь-якому віці: молодим людям – для профілактики появи зморшок, людям зі зрілою шкірою – для зменшення їх видимості.

Відомо, що вітамін C має потужні антиоксидантні властивості. Він дарує шкірі заряд енергії, блокує дію вільних радикалів, які запускають процеси окислення і старіння, й ефективно захищає від впливу інших негативних факторів довкілля. А ще допомагає підтримувати сяйливий і здоровий вигляд обличчя. Більше про користь вітаміну С розповіли тут.

Пам’ятаємо, що навесні та влітку вітамін C круто працює в парі з сонцезахисним кремом, тому після засобу з вітаміном C слід також нанести SPF. У списку нижче ділимося улюбленими «баночками» наших редакторів.

Instytutum, C-Illuminating 3D Moisturizer

Крем-сяяння C-Illuminating 3D Moisturizer – це мультифункціональний щоденний догляд, який працює на зволоження та живлення, а також є ідеальною базою під макіяж. Суперконцентрована формула з вітаміном С, трипептидом і мікрочастинками міка в складі ефективно висвітлює шкіру та вирівнює тон, зменшуючи гіперпігментацію, підвищує пружність і еластичність шкіри, надає їй миттєве здорове сяйво. А також зволожує протягом 24 годин, стабілізує шкірний бар’єр та значно зменшує потребу в декоративній косметиці, забезпечуючи трендовий ефект no makeup glowing skin. Спойлер: варто спробувати цей крем раз – і ви закохаєтеся в нього назавжди. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 3 850 грн.

The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12% 

Канадський бренд The Ordinary доводить, що ефективну сироватку з вітаміном С можна купити за ціною одного обіду в кафе. Антиоксидантна формула містить аскорбіл глюкозид, який стабільний при різному діапазоні pH та під дією ферментів повільно перетворюється на вітамін С і проникає в глибокі шари шкіри. Засіб добре освітлює пігментацію та вирівнює нерівномірний тон обличчя, а також має протизапальну й антивікову дію. Підходить для будь-якого типу шкіри, включно з першими ознаками старіння. Об’єм 30 мл, орієнтовна ціна 600 грн.

Medik8, Daily Radiance Vitamin C™

Крім потужного антиоксидантного захисту, крем з вітаміном С від Medik8 гарантує шкірі невидимий сонцезахисний щит з SPF 30 широкого спектра дії. Цей універсальний засіб «все-в-одному» також інтенсивно зволожує шкіру, надає їй здорове сяйво та яскравий рівномірний тон, захищає від екологічного стресу й запобігає передчасним ознакам старіння. У складі УФ-фільтри преміумякості, тетрагексилдецил аскорбат, вітамін Е, гіалуронова кислота. Текстура засобу легка й шовковиста, крем буквально тане на шкірі. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 3 198 грн.

читайте також

La Roche-Posay, 10% Pure Vitamin C Serum

Серум французької марки La Roche-Posay поєднує в собі чистий вітамін С, термальну воду й інші ефективні компоненти, які борються з тьмяністю шкіри і втратою сяйва, відновлюючи її та заряджаючи енергією. Засіб робить шкіру пружною, еластичною та здоровою на вигляд, розгладжує зморшки і тонкі лінії. Сироватка має легку текстуру, яка швидко поглинається, та забезпечує нежирне оксамитове покриття. Підходить для чутливої шкіри. Об’єм 30 мл, орієнтовна ціна 1 315 грн.

Instytutum, Anti-Wrinkle Brightening C-Erum 

Ще один наш фаворит від Instytutum, що здатен забезпечити вау-ефект, – висококонцентрована освітлювальна сироватка Anti-Wrinkle Brightening C-Erum. Секрет засобу в тому, що він збагачений набагато потужнішою версією вітаміну C плюс ніацинамідом, завдяки чому стимулює оновлення клітин, зменшує зморшки й дряблість шкіри. Сироватка глибоко зволожує, зміцнює й підтягує шкіру, відновлює її після впливу ультрафіолету. Найкраще підходить для шкіри з пігментацією, постакне, темними плямами або нерівним тоном. Об’єм 30 мл, орієнтовна ціна 4 950 грн.

Paula’s Choice, C5 Super Boost Moisturizer

Мультиактивний крем від Paula’s Choice робить одночасно безліч корисного для шкіри. Він  містить дві стабільні форми вітаміну С, який повертає шкірі блиск, покращує її стан, уповільнює процес фотостаріння. Вітамін Е у складі захищає від вільних радикалів, перешкоджає передчасному старінню, має антиоксидантну дію; пептид зміцнює і підвищує еластичність шкіри, а гіалуронат натрію і сквалан глибоко її зволожують, пом’якшують і тонізують. Підходить для всіх типів шкіри, можна наносити на зону навколо очей. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 1 389 грн.

Sunday Riley, CEO 15% Vitamin C Brightening Serum

Антивікова сироватка від Sunday Riley запобігає старінню шкіри в усіх його проявах: чутливість, зневоднення, тьмяність, нерівний тон і зморшки. Натомість замінює все це свіжим і сяйливим кольором обличчя завдяки освітлювальному вітаміну С, відлущувальній гліколевій кислоті, комплексу фітостеролів (заспокоює, регенерує і зміцнює захисний бар’єр шкіри) та екстракту сахаридного ізомерату, який звужує пори. Підходить для всіх типів шкіри, навіть чутливої. Об’єм 30 мл, орієнтовна ціна 3 366 грн.

Ще більше засобів з вітаміном С шукайте в цій добірці.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також

Читайте також