Адвент-календар Beauty HUB 2020: б’юті-колаген від Doppelherz

Колаген – найпоширеніший білок у нашому організмі. Пік його вироблення припадає на 20-річний вік, з 25 років кількість колагену починає зменшуватися, що призводить до втрати якості шкіри, волосся, зниження пружності, гладкості шкіри, в тому числі на животі та стегнах, хрускоту в суглобах.

Після 45 років люди недоотримують до 30% колагену, що в подальшому призводить до розвитку артрозу, підвищеної ламкості кісток тощо. У виробництві найпопулярнішими є колагени I і II типу, оскільки вони найефективніші для шкіри і суглобів. Найбільш засвоювана форма колагену – гідролізат. Він засвоюється тільки в розчиненому вигляді, і краще за все купувати колаген вже в рідкій формі.

У ланцюжку процесів виробництва власного колагену залучено колагенові пептиди, вітаміни С, Е, мідь і цинк. Всі ці мікроелементи стали основою колагенового коктейлю «Доппельгерц Бьюті». Для більш прицільної дії на шкіру він також містить вітамін А, біотин і екстракт ягід асаї.

У цьому продукті використано колагенові пептиди I типу Verisol, ефективність яких доведено подвійним сліпим плацебо-контрольованим дослідженням. Перші ознаки ефективності колагену працюють на другий тиждень прийому. Для досягнення оптимального результату рекомендується вживати колаген «Доппельгерц Бьюті» протягом двох місяців.

Колагени «Доппельгерц Бьюті» – більше, ніж вітаміни краси. Вони допоможуть організму залишатися молодим не тільки ззовні, але і зсередини. Краса – це ознака здоров’я. Залишайтеся здоровими і красивими з Doppelherz! Придбати можна за посиланням.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також