Анастасія Піддубна про топ-7 улюблених масок для обличчя

Анастасія Піддубна

Свіжа, сяйлива та доглянута шкіра – це копітка і системна робота над собою як в домашніх умовах, так і у косметолога, й одна одну не виключає. Але найкращий засіб, аби швидко повернути шкірі тонус, зволожити, освіжити її або ж надати обличчю природного сяйва – це маска для обличчя. Таке експрес-чарівне перетворення потребує лише кілька хвилин, а ось результат може радувати цілий день. Я обожнюю маски, і користуюся ними щодня. А якщо бути точніше, вранці та ввечері – така ось «маскоманія» виходить. Отже, мої фаворити в домашньому догляді.

Маска Miriam Quevedo Black Baccara Global Perfecting Velvet Mask

Для очищення шкіри використовую саме цю маску, оскільки в її склад входить вугілля та біла глина. Вугілля – це природний детоксинат, який працює як магніт, аби видалити забруднення, що забивають пори. А ось біла глина активізує та забезпечує енергетичне дію і миттєво покращує пружність і зовнішній вигляд шкіри. Мені ще подобається те, що в складі маски є рослинні олії, завдяки яким шкіра добре зволожується. Після застосування маски обличчя стає ідеальним чистим і сяйливим.

Маска Eisenberg Masque Tenseur Remodelant


Чудова маска, яка вже років зо три в моєму б’юті-арсеналі. А все тому, що в ніжній емульсії капсульовано вітаміни А і Е, олія кісточок винограду й екстракт зеленого чаю, що сприяють підтягування і моделювання контуру обличчя. А ось формула Trio-Molecular® (ензим-цитокін-біосимулін), яка запатентована брендом, відновлює, дає енергію, збагачує киснем шкіру. Приємний бонус: маску можна використовувати і для області навколо очей.

Маска Kiehl’s Rare Earth Pore Cleansing Masque


Амазонська глина в складі маски ефективно очищає пори і сприяє їх помітному звуженню, а також видаленню з поверхні шкіри відмерлих клітин, зменшує жирний блиск.

Маска Babor Active Purifier Mask


Використовую цю маску для очищення і запобігання висипань. Ефективне поєднання ампульного концентрату BABOR і тканинної маски працює з цим на ура. Іхтіол, що входить до складу, пригнічує зростання патогенної флори і стимулює загоєння вогнищ запалення, а олія чайного дерева володіє антибактеріальними й антисептичними властивостями.

Маска Lancome Hydra Zen Jelly Mask


Зволожувальна маска з антистрес-ефектом, яка піклується про розслаблювальний і вітамінізований догляд за шкірою обличчя. Мені приємна її гелева консистенція, яка забезпечує легкий тонізувальний і пом’якшувальний ефекти. А ще більше подобається її поживні та зволожувальні властивості. Маска стимулює оновлення клітин і розгладжує мікрорельєф епідермісу, тому після неї поліпшується колір обличчя і стан шкіри.

Маска Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration Mask

Авокадо я люблю в принципі, тому мені так подобається текстура цієї маски. Вона володіє поживними властивостями і забезпечує ефект запечатування вологи в клітинах шкіри, запобігаючи її втраті. Шкіра після маски стає помітно більш гладкою та м’якою.

Маска Caudalie Purifying Mask

Маска допомагає позбутися жирного блиску, пом’якшує шкіру, дарує їй чистоту, ніжність і шовковистість – у цьому допомагають такі компоненти, як каолінова та бентонітова глина.

Підписуйтесь на наш YouTube-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також