Ароматаблетки для душу — універсальна альтернатива бомбочкам

Водні процедури — не просто акт турботи про себе, але й хороший метод зміцнення імунітету, зняття стресу і відновлення після важкого дня. І мова не лише про ванну з густою піною і свічками по всьому периметру, але й про душ, якщо він правильно скомбінований з ефірними оліями та косметичними засобами.

Сприятливий вплив на наш організм чинить не так занурення у ванну, як просто тактильний контакт із водою. 

Тоненькі струмені теплої води, спрямовані в різних напрямках, ніжно масажують тіло і це забезпечує терапевтичний і заспокійливий ефект. А якщо запастися живильною олією або пінкою для вмивання, принести у ванну кімнату свічку, а у саму душову кабіну покласти спеціальну таблетку з корисними речовинами, вечірнє купання точно стає анітрохи не гіршим, ніж салонні SPA-процедури.

Що таке ароматаблетки для душу

Ароматаблетки — зручна альтернатива бомбочкам для ванни. Їх  можна використовувати як у душі, просто поклавши таблетку на підлогу кабінки, так і під час прийняття ванни.

Більшість компонентів у таблетках і бомбочках для ванни подібні:  сода, лимонна кислота, ефірні олії тощо. Але якщо таблетки у ванній використовувати можна, то бомбочки в душі — ні . Круглі засоби з маркуванням bath містять у складі олії, які зволожують шкіру, поки ви купаєтеся. У душі живильні компоненти ніяк не потраплять на ваше тіло й не виконають свій прямий обов’язок. Щобільше, олії зроблять підлогу душової кабіни слизькою, а це може бути дуже небезпечно.

Користь ароматаблеток

Під час контакту з водою таблетки починають приємно шипіти й завдяки цьому забезпечують заспокійливий ефект. Але головна перевага цього типу засобів у їхньому складі. Ароматаблетки зроблені таким чином, що в душі вони починають вивільнювати ефірні олії, які підіймаються вгору разом із теплою парою. Приймаючи душ, ви вдихаєте ароматну пару й наповнюєте організм поживними речовинами. Виходить така собі аромасауна в домашніх умовах.

Ефірні олії, поєднані з теплою парою, забезпечують сприятливий ефект на весь організм. Залежно від складу таблетки, вони можуть заспокоювати, тонізувати, позбавляти перших симптомів застуди й навіть лікувати безсоння. Наприклад, ароматаблетки з лавандою чудово усувають симптоми перевтоми. Вони також стимулюють кровообіг, покращують пам’ять та увагу і підвищують опірність організму до інфекційних захворювань. Ефірна олія евкаліпту покращує дихальні процеси, тонізує організм і допомагає позбутися головного болю. Використовуючи таблетки з ефірними оліями цитрусових, ви забудете про дратівливість, негативні емоції і зможете поєднати прийняття душу з медитацією.

Як використовувати ароматаблетки

Ароматаблетки вкрай невибагливі у використанні. Достатньо просто покласти одну штуку в куток душової кабіни перед тим, як ви відкриєте кран. Важливо, щоб на таблетку не потрапляв струмінь води, під ним засіб дуже швидко розтане й не забезпечить бажаного ефекту.

Ще одне правило з використання ароматаблеток: коли використовуєте їх, бажано зачиняти двері до ванної кімнати. Так приміщення краще просочиться ароматом ефірних олій і дозволить вам сповна відчути ефект від ароматерапії.

BodyRestore, Relief Shower Steamers

Lush, Not Sleepy Shower Bomb

Aura Cacia, Purifying Eucalyptus Shower Tablet

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB

читайте також

Читайте також