Б’юті-тренд: масажери для обличчя з рожевого кварцу

Останнім часом з’явилося безліч б’юті-гаджетів, які спрямовані на лікування різних проблем зі шкірою. Але ось уже кілька років поспіль колишню славу відвойовують старі добрі масажери з природних кристалів. Серед них найпопулярнішими вважаються ролери і масажери Гуаша з рожевого кварцу.

Гуаш – це багатовікова техніка масажу, яка з’явилася в Китаї сотні, якщо не тисячі років тому, і вона може похвалитися безліччю корисних властивостей для здоров’я і краси.

Багато косметичних марок вже створили свої версії Гуаша, причому найрізноманітніших форм – від простого овалу до кристалів у формі серця або гребеня. Бренди зазвичай вибирають в якості сировини для створення масажера кристали рожевого кварцу або нефрит, оскільки вони мають антисептичні властивості. Проте можуть використовуватися й інші камені, які часто застосовують у фен-шуй – прозорий кварц і аметист. Вони більш рідкісні, тому такі масажери зазвичай коштують дорожче.

Масажери Гуаша з рожевого кварцу зменшують запалення, підтягують шкіру, забезпечуючи легкий ефект ліфтингу, роблять контур обличчя чіткішим, прискорюють кровообіг, надають лімфодренажний ефект. І це ще не все.

Популярність цього б’юті-девайсу зросла ще сильніше після того, як зірковий візажист Ганг Ваннго в своєму Instagram поділився відео, на якому він робить масаж обличчя Селені Гомес за допомогою Гауш з рожевого кварцу.

Але що, власне, дає масажер Гуаша з рожевого кварцу і чому він такий популярний?

Гуаш – масажер з рожевого кварцу часто має форму неправильної краплі, обрис якої повторюють контури обличчя. Таким чином, при масажі можна «захопити» всі м’язи обличчя.

Як і нефритовий ролер, Гуаша може бути виконаний з нефриту, але зараз в моду увійшли масажери з рожевого кварцу. Вони також мають антисептичні властивості. Масаж за допомогою Гуаша покращує колір обличчя, прискорює циркуляцію крові в тканинах, повертає шкірі тонус і сяйво, робить контури обличчя чіткішими. І головне – масаж знімає м’язове напруження, яке є однією з причин раннього старіння.

Результат масажу кристалами Гуаша – пружна шкіра і трохи розгладжені зморшки.

Ще один бонус такого девайса в тому, що кристали мають антибактеріальні властивості, що запобігає появі запалень. До речі, якщо тримати масажер в холодильнику, то він допоможе зняти набряклість обличчя.

Як використовувати масажер Гуаша з рожевого кварцу

Рожеві кристали Гуаша використовуються плоскою стороною. Рухатися треба тільки по масажних лініях: від низу до верху. Починаючи від шиї, плавно пересувайте масажер, рухаючись до підборіддя. Потім потрібно працювати від центру обличчя до периферій: від носа до вилиць і скронь, від підборіддя до вух через щелепні кістки. Від центру чола вправо і вліво до скронь. Не сильно натискайте на масажер, болісних відчуттів бути не повинно.

Роликовий масажер для обличчя з рожевого кварцу

Український бренд косметики Cream Dream beauty kitchen представив свій pink roller, який може стати відмінною альтернативою Гуаша. Метафізично рожевий кварц відповідає серцевій чакрі – енергетичному центру кохання. Вважається, що такий кристал прискорює поділ клітин і буквально стирає сліди втоми. Особливий ефект можна спостерігати, якщо з’єднати енергетичну силу кристалів з технікою роликового масажу, який допомагає зануритися в медитативний стан, зняти напругу і розслабити м’язи обличчя. Принадність використання pink roller і в тому, що кристали рожевого кварцу допоможуть прибрати синці під очима, відновити тонус і пружність шкіри, а також зняти набряклість і відновити чіткий овал обличчя.

Редакція Beauty HUB виділила сім кроків, які приведуть до правильного і ефективного використання роликового масажера для обличчя з рожевого кварцу.

  1. Почніть як завжди з очищення шкіри.
  2. Не використовуйте ролер на сухій шкірі. Нанесіть сироватку, зволожуючий крем, олію для обличчя або маску. Роллер-масажер сприяє більш глибокому проникненню косметичних засобів і збільшує ефективність активних компонентів.
  3. Почніть робити масаж, рухаючись від низу до верху: від грудної клітини до чола. Масаж варто робити обертовими рухами назовні і/або вгору. Трохи натискайте ролером, але не перестарайтеся. Пройдіть ролером по п’ять разів в кожній області.

  1. Якщо ви використовували маску для обличчя, і вона підсохла або стала занадто липкою, зволожте обличчя тоніком, містом або термальною водою.
  2. Якщо ви наносили сироватку, олію або інший активний засіб в якості основи для масажу, ви можете спостерігати невелике почервоніння після процедури. Це хороший знак: в результаті масажу покращилася мікроциркуляція і пішов приплив крові до шкірних покривів.
  3. Після процедури змийте залишки зволожуючого засобу водою або видаліть серветкою.
  4. Завершіть процедуру вашим улюбленим зволожуючим кремом, олією або сироваткою.

Експерти бренду рекомендують покласти рожевий ролер в морозильну камеру на кілька хвилин, а потім обробити запалені зони на обличчі. Якщо у вас застуда або нежить, потримайте ролер кілька хвилин під гарячою водою, потім помасажуйте гайморові пазухи. Варто бути акуратними з різкими перепадами температур, рожевий кварц може дати тріщину. Орієнтовна ціна 650 грн.

Усім читачам Beauty HUB знижка -20% на набір «Роллер + сироватка» за кодом beautyhub. Вартість набору без знижки 900 грн, зі знижкою 720 грн, поспішайте!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також