Безопераційна блефаропластика: ін’єкційні методики

Коли улюблений крем під очі не може впоратися зі слідами втоми та «гусячими лапками», настав час замислитися про серйозніші заходи. Про ін’єкційні методики корекції різноманітних проблем періорбітальної області Beauty HUB розповіла лікарка-дерматокосметологиня, сертифікована тренерка компанії «АльтаТМ», авторка комплексних програм в естетичній медицині зі створення досконалого образу Алла Вєтрова.

– Мімічні зморшки у куточках очей, набряки, темні кола під очима – це показання для безопераційної блефаропластики. Впорається вона і з грижами верхньої та нижньої повіки 1-2 ступеня, контуруванням носослізної та носощічної борозен. Однак серйозніші зміни періорбітальної області, а також верхніх повік, що нависають, можливо прибрати тільки хірургічно.

Безопераційна блефаропластика виконується досить великою кількістю ін’єкційних методик. Про багато із них ви напевно чули. Методику, іноді їхню комбінацію, підбирає лікар залежно від показань і побажань пацієнта.

Дренажна мезотерапія – це мікроін’єкції в зону рухомої й нерухомої повіки для зменшення темних кіл і набряків. Проводиться курсом 3-10 процедур, залежно від проблеми та вибраного препарату. Ефект виникає вже після третьої процедури і тримається пів року.

Полінуклеотидна біорепарація – це регенерація зони навколо очей завдяки природному відновленню роботи клітин шкіри. Ін’єкції проводяться по всьому обличчю, а концентрація полінуклеотидів і додаткові компоненти препарату підбираються індивідуально за показаннями (темні кола, набряки під очима, дрібні мімічні зморшки, початкові ступені прояву носослізної борозни). Після курсу із трьох процедур із частотою раз на місяць ефект зберігається рік і більше.

Ліполітична мезотерапія – це точкові ін’єкції ліполітичного коктейлю на основі рослинних компонентів у грижові випинання для зменшення набряків нижньої та верхньої повіки. Іноді достатньо 3-5 процедур.

Контурна пластика – заповнення препаратом гіалуронової кислоти слізної, пальпебромалярної та щочно-вилицевої борозен. Також дає ефект «камуфляжу» при корекції темних кіл. Для цієї процедури дуже важлива техніка виконання, щоб надалі не з’явилася набряклість нижньої повіки.

Ботулінотерапія зони навколо очей блокує круговий м’яз ока, коригує наявні та запобігає формуванню нових «гусячих лапок». За допомогою цієї процедури можна підняти хвостик брови.

Тредліфтинг – це армування нитками періорбітальних зморшок. Процедуру призначають, якщо потрібно трохи підняти зовнішній кінчик брови, згладити малярський жир, що виступає. Виконується в одну процедуру, після якої може знадобитися тривала реабілітація.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також