Більше, ніж зволоження: топ-7 мультифункційних кремів для ніг

Зволоження ніг лікарі вважають одним із ключових б’юті-ритуалів, особливо під час і після пляжного сезону. Річ у тім, що тріщинки й ранки на ступнях та п’ятах — ідеальний портал для грибкових інфекцій та інших шкідливих і потенційно небезпечних бактерій. Шар хорошого зволожувального і відновлювального крему збереже цілісність шкірного покриву, зміцнить його захисний бар’єр і, звичайно, збереже красу ваших ніжок.

Редакція Beauty HUB підібрала сім продуктів, що подарують вам не лише зволоження, але і знімуть втому, забезпечать догляд за нігтями і відлущать ороговілі частинки.

Yves Rocher, Foot Soothing Gel With Lavender

Засіб від Yves Rocher розроблений спеціально для тих, чий ритм життя передбачає тривалі пішохідні маршрути, особливо в незручному взутті. Гель з охолоджувальним ефектом миттєво знімає втому та усуває відчуття важкості завдяки чудовому поєднанню заспокійливого екстракту лаванди з тонізуючим ментолом. Ще один плюс продукту — він заспокоює шкіру і запобігає появі мозолів, почервонінь і набряків. Об’єм 75 мл, орієнтовна вартість 209 грн.

L’Occitane, Intense Foot Balm

Бальзам від французького бренду — це справжні поклади живильних і зволожувальних компонентів. Він на 25 % складається з олії каріте, яка пом’якшує загрубілу шкіру на п’ятах, і пришвидшує процес відновлення пошкоджених ділянок, а також  інтенсивно зволожує. Крім того, у складі засобу містяться Д-пантенол і алантоїн, які чудово живлять і заспокоюють суху шкіру ніг. Щоденне використання бальзаму відновлює захисний бар’єр шкіри й запобігає появі відчуття сухості. Об’єм 150 мл, орієнтовна вартість 839 грн.

Eucerin, Urea Repair Plus 10 % Urea Repair Cream

Крем для ніг із сечовиною у складі давно називають панацеєю для потрісканих п’ят і сухої шкіри стоп. Вона забезпечує глибоке зволоження, відновлення, а також підвищує стійкість шкіри до зовнішніх подразників. Чудовий варіант із цим компонентом представив аптечний бренд Eucerin, у складі якого міститься 10 % сечовини, а також кераміди й натуральні зволожувальні фактори. Засіб обіцяє комплексний догляд за шкірою, розв’язання всіх поширених проблем, а також захист від бактерій. Об’єм 100 мл, орієнтовна вартість 350 грн.

Clarins, Foot Beauty Treatment Cream

Засіб від Clarins допоможе зберегти молодість ступень і п’ят. Формула, насичена оліями ши, кеш’ю, арніки, чебрецю й мирри пом’якшить шкіру, усуне сухість і допоможе забути про загрубілі непривабливі ділянки та тріщинки. Крем також потурбується про нігті на ногах: змінить нігтьову пластину, покращить її відтінок і пом’якшить кутикулу, щоб вони навіть без професійного педикюру мали доглянутий вигляд. Об’єм 125 мл, орієнтовна вартість 838 грн.

CeraVe, Renewing SA Foot Cream

Крем від CeraVe має відлущувальний ефект: він усуває лущення й шорсткості, вирівнює рельєф на шкірі й надає шкірі м’якості і гладкості та робить її приємною на дотик. Завдяки особливій формулі з керамідами та гіалуроновою кислотою, засіб впливає на глибокі шари епідермісу, допомагає утримувати вологу в клітинах, стабілізує гідроліпідний баланс і посилює природний захисний бар’єр. Об’єм 88 мл, орієнтовна вартість 265 грн.

Elemis, Treat Your Feet Foot Cream

Крем для ніг бренду Elemis містить усі необхідні протеїни й мінерали, завдяки яким відновлюється оптимальний рівень рН і поліпшуються захисні властивості гідроліпідної мантії шкірного покриву. Крем підходить навіть для чутливого типу шкіри, схильного до подразнень. Засіб містить у складі ефірну олію лимона та евкаліпту, що тонізують шкіру і знімають відчуття втоми. Об’єм 75 мл, орієнтовна вартість 890 грн.

Clineral by Ahava, D-Medic Foot Cream

Крем на основі морських водоростей призначений спеціально для чутливої шкіри ніг, а також пошкодженої або ураженої інфекціями. Він ніжно доглядає за епідермісом, зволожує й пом’якшує його, а також пришвидшує процеси регенерації. Також засіб дарує відчуття комфорту, знімає свербіж і больові відчуття. Крем, за умови регулярного використання, зміцнює захисний бар’єр шкіри. Об’єм 125 мл, орієнтовна вартість 390 грн.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також