Як зробити п’яти м’якими: кращі зволожувальні креми

Однією з найскладніших зон у догляді вважаються п’яти, і все тому, що шкіра в цій області тіла щільна і груба, схильна до лущення, тріщин й інших недосконалостей. Індустрія краси з давніх давен винайшла масу ритуалів краси, пов’язаних з ногами, починаючи від аюрведичних практик обмивання ступень і закінчуючи сучасними патчами для п’ят. Класичний догляд за ступнями має передбачати: ексфоліацію за допомогою скрабів і пілінгів, заспокоєння і розгладження масками, а також зволожувальні креми. Якщо бути відвертими, то останній пункт є найважливішим, а всі перераховані вище – підготовчим кроком до більш глибокого проникнення живильного засобу. Саме тому зволожувальні креми як для обличчя, так і для п’ят – продукт першої необхідності. Редакція Beauty HUB розповідає, як зробити п’яти м’якими як у немовляти, використовуючи всього один зволожувальний крем для ніг.

Досить просто зробити п’яти м’якими і гладкими в домашніх умовах, використовуючи лише один косметичний засіб і один beauty-девайс: зволожувальний крем для стоп і пемзу-пилку для ніг. Старий добрий гаджет був у пошані ще в наших бабусь і замінював їм недешеві салонні ексфоліації та корейські шкарпетки-пілінги. Beauty-лайфхак полягає в тому, що пемзу-пилку можна використовувати як на суху шкіру, так і на розпарену, а головний секрет, звичайно ж, криється в правильно підібраному кремі для м’яких і гладких п’ят. Під час вибору зволожувального засобу варто звертати увагу на такі компоненти в складі, як олія каріте, макадамії, авокадо, кокоса і лаванди, вітамін Е, екстракти арніки, розмарину, м’яти і гінкго білоба, а також бджолиний віск і ментол, які мають не тільки поживні , але і антисептичні, що загоюють, охолоджують і пом’якшують, властивостями. Редакція Beauty HUB вибрала топ-5 кращих зволожувальних кремів для стоп, які зроблять ваші п’яти м’якими і гладкими.

Ahava, Leave on Muds Deep Moisture Foot Cream

Ізраїльський бренд Ahava, що спеціалізується на косметиці з екстрактом солі та грязей Мертвого моря, представив новий зволожувальний крем для ніг Leave on Muds Deep Moisture Foot Cream, який підходить для всіх типів шкіри і має заспокійливу властивість. У складі, крім фірмових інгредієнтів, можна знайти алантоїн, екстракт алое вера, олії ши та кокоса, а також провітамін В5. Крем має легку нежирну консистенцією, яка швидко вбирається і не залишає жирних слідів. Придбати можна в мережі офіційних косметичних магазинів, об’єм 100 мл, орієнтовна ціна 550 грн.

Caudalie, Vinotherapie Foot Beauty Cream

Французький бренд Caudalie в своїй косметиці робить акцент на поліфеноли винограду, має в асортименті універсальний крем-бестселер для ніг Vinotherapie Foot Beauty Cream, який здатний зволожити і зняти втому. Головними компонентами стали екстракт винних дріжджів Vinolevure, олії виноградних кісточок і карите, а також екстракти червоного винограду, гінкго білоба і м’яти. Експерти бренду рекомендують наносити крем перед сном, щоб відчути ефект розслаблення і надати час для повного вбирання засобу. Придбати можна на офіційному сайті бренду і в мережі косметичних аптек, об’єм 75 мл, орієнтовна ціна 512 грн.

Yves Rocher, Express Absorption Foot Cream

Марка рослинної косметики Yves Rocher цього року святкує ювілей – 60 років на beauty-ринку, в честь цього бренд перевипускає кращі продукти, серед них і крем для ніг з екстрактом лаванди Express Absorption Foot Cream. Активними інгредієнтами стали фірмові екстракти Рослинної Косметики®, олії макадамії та лаванди, які усувають сухість і надають пом’якшувальний і захисний ефекти. Цей крем можна віднести до категорії веганської косметики, яка на 94% складається з натуральних компонентів і не завдає шкоди довкіллю. Придбати можна на офіційному сайті і в мережі магазинів бренду, об’єм 75 мл, орієнтовна ціна 160 грн.

L’Occitane, Shea Butter Foot Cream

Косметичний бренд L’Occitane родом з Провансу має беззмінного лідера в колекції для тіла Shea Butter, а саме зволожувальний крем для ніг Shea Butter Foot Cream, який представлено в мінімалістичному дизайні і може бути використаний як дівчатами, так і чоловіками. До складу засобу увійшли: олія карите 15%, ефірна олія лаванди, екстракти розмарину й арніки, а також ментол, які в комплексі пом’якшують, зволожують і охолоджують шкіру стоп. Особливість крему в тому, що він володіє загоювальними властивостями, стимулює мікроциркуляцію і запобігає появі мозолів і натоптишів. Придбати можна на офіційному сайті та в мережі магазинів бренду, об’єм 150 мл, орієнтовна ціна 699 грн.

Minus 417, Serenity Legend Foot Nourishing Cream

Ізраїльський новий бренд Minus 417 зайшов на косметичний ринок України минулого року, і фішка марки не тільки в вітамінно-мінеральних комплексах Мертвого моря, але і в насичених ароматах і оксамитовій структурі. Крем для ніг Serenity Legend Foot Nourishing Cream вже отримав славу легендарного, і все завдяки ольфакторним нотам і складу: бджолиний віск, екстракти арніки й алое вера, морська вода, олія ши і линолієва кислота. Крем пом’якшує і відновлює шкіру стоп, а також має легкий відлущувальний ефект. Придбати можна в мережі офіційних косметичних магазинів, об’єм 100 мл, орієнтовна ціна 500 грн.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал і не пропускайте найцікавіші матеріали Beauty HUB! 

читайте також
Читайте також