Догляд і макіяж: кращі сонцезахисні креми з тональним ефектом

Тональні основи в спеку можуть нашкодити шкірі, особливо в тих випадках, якщо у вас уже є якісь проблеми з нею. Замість того щоб наносити сонцезахисний засіб, щільні тональні креми, приховувати недоліки консилером, а потім покривати все це пудрою, пропонуємо скоротити цей список beauty-продуктів до двох пунктів. У літню пору краще обмежитися SPF-засобами з тональним ефектом. Вони не тільки вирівнюють тон, а й доглядають за шкірою.

У складі таких продуктів є зволожувальні компоненти і сильні пігменти, які підлаштовуються під тон шкіри. А ще до їх формули часто входять антиоксиданти, які захищають клітини шкіри від негативного впливу довкілля в мегаполісі. Єдиний недолік таких засобів у тому, що яскраво виражені недоліки шкіри вони не приховають, однак для цього є консилери.

Якщо ви хочете поліпшити природний колір обличчя, використовуйте сонцезахисні продукти з тональним ефектом, які згладжують рельєф шкіри. Кращі засоби цього літа – в нашій добірці.

La Roche-Posay Anthelios Pigmentation Cream SPF50+

Тонувальний крем для шкіри, схильної до гіперпігментації, від французького бренду La Roche-Posay має легке покриття і підлаштовується під тон шкіри. Склад продукту безпечний і гіпоалергенний, тому не шкодить шкірі. Спеціальні фільтри захищають шкіру від згубного впливу ультрафіолету, а також від інфрачервоних променів. Виробник обіцяє, що в разі регулярного використання крем освітлює вже наявні пігментні плями. Придбати можна в офіційній мережі аптек, об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 624 грн.

Bioderma Photoderm Max Spf 100 Tinted Cream

Сонцезахисний тональний крем приховує дефекти шкіри і забезпечує надійний захист від згубного впливу УФ-променів. Засіб має ніжну текстуру, прекрасно наноситься і розтушовується, не залишаючи білих слідів. Придбати можна в мережі офіційних косметичних магазинів, об’єм 40 мл, орієнтовна ціна 551 грн.

читайте також

Apivita Suncare Anti Spot Tinted Face Cream SPF50

Сонцезахисний крем від грецького бренду Apivita діє відразу в декількох напрямах. Запатентована омолоджувальна формула зі стовбуровими клітинами водоростей освітлює пігментні плями, зволожує і відновлює структуру шкіри. Тонувальні пігменти вирівнюють тон, а спеціальні фільтри захищають шкіру від пошкодження клітин УФ-променями. Придбати продукт можна в мережі офіційних косметичних магазинів, об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 759 грн.

Shiseido Sun Care Sports BB Cream SPF 50+

До складу сонцезахисного BB-крему-спорт входять натуральні інгредієнти й активні компоненти. Вони запобігають утворенню передчасних зморшок і появі пігментних плям. Моделювальні частки пудри в складі формули вирівнюють тон і поверхню шкіри. Ступінь захисту крему від сонця під час контакту з вологою збільшується завдяки комплексу «Іонно-мінерального сенсора». Завдяки йому ж засіб ідеально підходить для тих, хто займається спортом і носить макіяж в зал або на заняття в басейні. Придбати ВВ-крем можна в мережі офіційних косметичних магазинів, об’єм 30 мл, орієнтовна ціна 1191 грн.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також