Дженна Ортега, Майя Хоук, Джозеф Квінн та інші молоді зірки в кампейні аромату Gris Dior

«Палітра сильних, наполегливих, сміливих особистостей. Незалежно від того, коміки вони, актори, співаки, моделі чи трендсеттери, з Gris Dior вони наважуються розкрити свої найдивовижніші, таємничі та несподівані грані. Gris Dior стає ольфакторним фоном, який підкреслює рельєфність їхньої особистості», – прокоментували потужний кампейн в Dior.

Gris Dior – це парфум з квітковими та деревними нотами і шипровим шлейфом. В ньому поєднуються в гармонійну та багатогранну ольфакторну композицію ноти жасмину, бергамоту та акорди лісової зелені. Аромат втілює собою складність і багатство нюансами улюбленого кольору Крістіана Діора – сірого.

Обличчями позагендерного аромату стали одразу семеро юних митців.

Дженна Ортега – зірка серіалу Wednesday, який став відомим у всьому світі, в тому числі завдяки блискучій акторській грі дівчини. Дженна також відома своєю благодійною діяльністю.

Джозеф Квінн став всесвітньо відомим після виконання ролі Едді Мансона в серіалі «Дивні дива». Британський актор також виступає на сцені Королівського національного театру в Лондоні.

Майя Гоук, донька акторів Ітана Гоука та Уми Турман, не відстає від батьків і вже встигла запам’ятатися глядачу завдяки ролям Джо Марч в мінісеріалі «Маленькі жінки» та Робін Баклі в серіалі «Дивні дива». Більш того, дівчина вже почала власну музичну кар’єру.

Тусо Мбеду – південноафриканська акторка, яка вже має серед досягнень дві номінації на Міжнародну премію Еммі. Тусо також відома своєю соціальною діяльністю: вона відстоює захист прав жінок, опікується проблемами клімату та здоров’я.

Orelsan – багатогранна особистість і відомий французький митець. Він пише музику і пісні, співає, а також розробляє сценарії та знімає фільми.

Лю Юй Сінь – співачка, продюсерка і вулична танцівниця, а також учасниця списку 30 найвпливовіших виконавців у віці до 30 років китайського Forbes у 2020 році.

Фай Хадра працює в багатьох сферах творчості, а саме в музиці, моді, архітектурі, сценографії та образотворчому мистецтві.

Підписуйтесь на наш Facebook і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також