Гантер Шафер стала обличчям нової кампанії Shiseido

На днях японський бренд косметики Shiseido випустив нову лінію декоративної косметики, яка спрямована на підкреслення індивідуальності та різноманітності жінок у всьому світі. У колекцію увійшов праймер під тональну основу Synchro Skin Soft Blurring Primer, а також сама тональна основа Shiseido’s Synchro Skin Radiant Lifting Foundation, представлена у 30-ти відтінках. 

Обличчям кампанії стала американська модель, акторка і всесвітньо відома правозахисниця ЛГБТ Гантер Шафер. На відео Гантер разом з іншими акторами позує з мінімалістичною зачіскою та ніжним макіяжем, родзинкою якого є стрази на повіках.

“З усього, що я бачила, Shiseido має найбільш унікальний і захопливий погляд на засоби з макіяжу. З того часу, як я почала співпрацювати з брендом і більше експериментувати з продуктами, я відчуваю, що моя шкіра почувається більш комфортно», – коментує Гантер Шафер.

Праймер під тональну основу досконало розгладжує шкіру, підготовує її для нанесення макіяжу та забезпечує його стійкість. Тональна основа натомість забезпечує ефективне і при цьому невагоме покриття від середнього до повного, а також володіє освітлюючими властивостями. В її складі сяючі мікрокристали, екстракт шкірки мандарина і екстракт бруньок бамбука, які допомагають природним чином освітлити шкіру і надати їй здорового вигляду. Завдяки спеціальній технології регулювання світла, основа адаптується до будь-якого освітлення і надає шкірі гладкості, пружності і здорового сяйва, згладжує дрібні зморшки і нерівності текстури шкіри. Крім того, новинка зволожує шкіру протягом усього дня, а SPF 30 надійно захищає її від шкідливого впливу сонячних променів.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також