Головні beauty-новинки квітня 2021

За вікном весна – прекрасна пора для яскравих експериментів у макіяжі. Цікаві косметичні новинки якнайкраще підійдуть для цієї мети, адже бренди враховують всі нюанси – від особливостей сезону до актуальних тенденцій краси, які варто повторити. Ось 10 б’юті-продуктів, які нам подарував квітень.

Hourglass, Vanish Blush Stick

Нові кремові рум’яна в стик Vanish Blush Stick містять пом’якшувальні компоненти (один з них – гліцерин), тому їх дуже легко і зручно розтушовувати. Формула стійка, тому можна не турбуватися про те, що відтінок скачається протягом дня. У лінійці шість актуальних весняних відтінків – від рожевого і персикового до червоного і ягідного. Об’єм 6 г, орієнтовна ціна 1 450 грн.

Byredo, Tears in Rain Waterproof Mascara 

Водостійка туш для вій Tears in Rain в класичному чорному кольорі з нової весняно-літньої колекції Byredo обіцяє до 24 годин стійкості і надійний захист від поту і вологи. Веганська формула з додаванням воску з рисових висівок пом’якшує вії і забезпечує ультрасучасний природний образ на кожен день. Об’єм 14 мл, орієнтовна ціна 1 315 грн.

Tom Ford, Soleil Brûlant Eau de Parfum

Лінійка ароматів Tom Ford Soleil поповнилася новим творінням під назвою Brûlant. Його запах – це буквально ковток свіжого повітря, просоченого сонцем і наповненого теплими й інтенсивними нотами цитрусових, чорного меду, амбри і бобів тонка. У ньому є все, аби пробудити ваші найкращі спогади про літо. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 10 508 грн.

Fenty Beauty, Eaze Drop Blurring Skin Tint

Гаряча новинка від Ріанни – тональна основа-Тінт Eaze Drop Blurring Skin Tint – ідеальний засіб для більш теплої погоди. Водостійка зволожувальна формула з гліцерином і гіалуроновою кислотою миттєво створює ефект розмитого фокуса і згладжує риси обличчя. У лінійці 25 «гнучких» відтінків для всіх тонів шкіри. Об’єм 32 мл, орієнтовна ціна 835 грн.

E.L.F. x Jen Atkin, Hair & Brow Pomade

Цікаву лімітовану колекцію макіяжу представила марка E.L.F. в колаборації з відомою стилісткою-перукаркою клану Кардашьян Джен Аткін. Нашу увагу одразу ж привернула прозора помадка-гель, призначена для догляду за бровами і укладання волосинок, що стирчали мимохідь. Засіб легко використовувати завдяки суперзручній щіточці. Об’єм 6.5 г, орієнтовна ціна 167 грн.

Pat McGrath Labs, Dark Star 006 V2

Можливо, квіткова підводка і не буде новаторською цієї весни, але голографічні сині стрілки – безсумнівно. У новому наборі Pat McGrath Labs Dark Star 006 V2 є все необхідне для трендового макіяжу очей, зокрема м’який олівець PermaGel Ultra Glide Eye Pencil в насиченому синьо-фіолетовому кольорі Xtreme Black і голографічний блиск для повік Cyber Clear Eye Gloss, що надає додаткову дозу мерехтіння. Орієнтовна ціна 1 280 грн.

Diptyque, Orphéon Eau de Parfum

Новий унісекс-аромат Orphéon Eau de Parfum від Diptyque натхненний Парижем початку 1960-х років. Він поєднує в собі ноти тютюнового диму, ванілі, бобів тонка, тліючого кедра і свіжих ягід ялівцю. Шлейф парфуму магічний, інтригуючий, що пробуджує почуття і розбурхує уяву. Ідеально для теплих вечірніх побачень. Об’єм 75 мл, орієнтовна ціна 5 645 грн.

Stila, Stay All Day Mascara

Якщо ви шанувальник культової підводки для очей Stay All Day Liner від Stila, то вам дійсно захочеться спробувати нове доповнення до неї – туш Stay All Day Mascara. Вона містить полімери, які обволікають кожну вію і легко змиваються теплою водою. Вигнута щіточка дозволяє створити як природний образ, так і ефект більш довгих і об’ємних вій до 12 годин. Об’єм 9 мл, орієнтовна ціна 670 грн.

Westman Atelier, Squeaky Clean Liquid Lip Balm

Westman Atelier представили повсякденні відтінкові бальзами для губ, які роблять їх м’якими й об’ємними. Гібридна гельово-олійна формула обіцяє тривале зволоження і відчуття максимального комфорту завдяки поживним оліям жожоба, мигдалю й аргани. У лінійці шість відтінків – від чистого рожевого і бузкового до більш насиченого ягідного Ma Puce, як на фото вище. Об’єм 6.5 мл, орієнтовна ціна 1 118 грн.

Kosas, Air Brow Volumizing & Lifting Treatment Gel

Якщо вам подобається доглядати за бровами за допомогою гелю, зверніть увагу на б’юті-новинку Kosas. Кетамін і вітамін B5 у складі зволожують і заспокоюють шкіру і волосяні фолікули, роблячи брови м’якими, гнучкими й об’ємними без обважнення. Бренд випустив десять відтінків натуральної гами й один універсальний прозорий гель. Об’єм 4 мл, орієнтовна ціна 611 грн.

Ellis Brooklyn, Bee Eau de Parfum

Новий весняний аромат від Ellis Brooklyn з медовими нотками Bee Eau de Parfum побудовано навколо концепції любові до себе. Він наповнений теплими і пряними відтінками темного рому, меду, какао, кориці й ванілі, які обволікають і ніжно обіймають. Водночас як удостоєний нагород парфум Salt спричиняє спогади про галасливі пляжні вечірки з друзями, то Bee – це здатність сидіти на самоті і розуміти, що ви – все, що вам потрібно. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 2 925 грн.

Charlotte Tilbury, Brow Cheat

Ідеальні брови – це всього лише кілька точних штрихів, якщо ви озброєні Brow Cheat від Шарлотт Тілбері. Гладко ковзний автоматичний олівець для брів імітує волоски з максимальною точністю, створює форму і природний колір, яких ви намагаєтеся досягти. Вісім відтінків варіюються від світло-русявого до натурального чорного без будь-яких попелястих відливів. Об’єм 0.1 г, орієнтовна ціна 696 грн.

Nyx Professional Makeup, Tetris Shadow Palette

Іноді хочеться поекспериментувати з яскравим макіяжем очей, але не знаєш, з чого почати. Саме тут на допомогу прийде нова 80-кольорова (!) палітра тіней для повік Tetris Shadow від Nyx Professional Makeup, тому що з нею практично неможливо не відкрити для себе нові кольори та комбінації. Відтінки представлено в матових і сяйливих структурах для створення модних повсякденних, вечірніх та ретро-образів. Об’єм 80 х 0.8 г, орієнтовна ціна 1 253 грн.

Versace, Dylan Turquoise Eau De Toilette

Для тих, хто мріє жити у моря або мріє про відпустку, але поки не має такої можливості, Versace придумали максимально близький варіант з усіх можливих – туалетну воду Dylan Turquoise. Матовий флакон небесного кольору перенесе вас подумки на пляж, де ви зможете зануритися в кристально-блакитну воду і поніжитися в променях теплого сонця. Ноти італійського мандарина, лимона, гуави, фрезії та мускусу зливаються воєдино, створюючи свіжий весняний аромат. Об’єм 50 мл, орієнтовна ціна 2 340 грн.

E.L.F., Camo CC Cream SPF 30

CC-крем, який став вірусним в TikTok, – гідна уваги новинка бренду E.L.F. Досить бюджетний засіб з SPF-захистом забезпечує стійке, рівномірне повне покриття, дозволяючи при цьому шкірі дихати. Кремоподібна стійка формула містить ніацинамід для зменшення ознак почервоніння та запалення, а також гіалуронову кислоту і гліцерин для додаткового зволоження. Об’єм 30 г, орієнтовна ціна 390 грн.

Підписуйтесь на наш Instagram і не пропускайте найкорисніші матеріали від Beauty HUB!

читайте також
Читайте також